Címke: masszázs

Minden igényt kielégítő összecsukható masszázságyak

Ön megtalálta már a tökéletes masszázságyat munkája végzéséhez? Volt már több is, ami nem vált be? Akkor itt az ideje, hogy végre beszerezze azt az ágyat, amely végre teljes mértékben megfelel az elvárásainak és a szükségleteinek. És mi tudjuk is, hogy honnan fog tudni hozzájutni egy ilyen masszázságyhoz. Minden igényt kielégítő összecsukható masszázságyak bővebben…

Masszázságy ár: profi munka színvonalas környezetben

Fontosnak tartja, hogy vendégeinek minden szempontból a legmagasabb színvonalat nyújtsa? A masszázs többről szól, mint pusztán a megfelelő fogások ismeretéről. A masszázságy minősége éppen úgy hozzájárul a komplex élményhez, mint az alkalmazott alapanyagok és a rendelkezésre álló egyéb kellékek.
Masszázságy ár: profi munka színvonalas környezetben bővebben…

Válassza az aluvázas masszázságyat az Amasart-tól

A masszázs egy olyan gyógyító tevékenység, amely már több évezrede része az orvoslásnak. A masszázs szó jelentése: dörzsölni, gyúrni. Amikor valamilyen inger hatására fájdalmat érzünk, ösztönösen az az első reakciónk, hogy oda nyúlunk és simogatni, dörzsölni, nyomkodni kezdjük a fájó pontot, hogy enyhítsük a fájdalmat. A masszázs is innen indult és a legelső feljegyzések Kínában készültek i.e. 2700-ban, ahol Kong-Fu, A sárga császárok belső orvoslása című könyvében először említi meg a masszázst, mint gyógyító tevékenységet. A masszázs nagyon jó hatással van az emberi testre, szervezetre és nagyon sok különféle problémára megoldást jelent.
Válassza az aluvázas masszázságyat az Amasart-tól bővebben…