Hiteles Reiki mester tanításai

Béke, szeretet, boldogság, nyugalom, egészség- ez mind egy olyan zárt ajtó mögött van, melyet csak egy igaz, hiteles Reiki mester-tanár képes kinyitni Önben. A mindennapokban, a gyógyításban és az élet számos más pontján is támaszt nyújthat a Reiki.

Reiki mester kínál Önnek most lehetőséget. Méghozzá egy hiteles reiki mester, aki eredeti írásokból tanít és igaz Reiki mester vonallal rendelkezik. Egy Reiki mester-tanár csak az esetben hiteles, ha átesett egy hiteles avatáson és ezt az alapító Usui senseihez vezeti. Rendkívül sok ember vallja magát Reiki mester vagy mester-tanárnak. Nagy részük nem számít hitelesnek. Lépjen a www.reikidunavarsany.hu weboldalra és ismerjen meg egy valódi és igaz reiki mestert. Wagner Lajos Usui Shiki Ryoho Reiki és Gandai Reiki Ho mester nagy szeretettel vár minden kedves megtisztulni és tanulni vágyó személyt.

Eredeti, igaz írásokból tanít és nagy figyelmet fektet diákjai haladására és arra, hogy a lehető legegyszerűbben és leghatásosabban elsajátíthassák a Reiki tanításait. A Reiki világában való mártózás igazi felemelő érzés. A hiteles meter-tanár behangolja diákját, vagyis megnyitja benne az energia áramlásához szükséges kapukat és központokat. A Reiki szinteken való előrehaladáskor nő az energia és kezeiből áradni fog a meleg, Reiki energia. A Gendai Reiki áll a legközelebb az eredeti Japán hagyományokhoz. Az előbb említett weboldalon keresztül bármikor tájékozódhat a Reiki világáról. Ismerje meg a Reiki eredeti, igaz történetét. Gyógyítson Ön is és érezze a kellemes energia áramlást és sugárzást. Vegye fel a kapcsolatot a mesterrel a weboldalon keresztül. Hívhatja a +36-70-70-34-352 telefonszámot vagy írjon levelet a reikiwagner@gmail.com e-mail címre.