A mikrovállalkozásunk globális

A vállalkozásunk immáron 1982-óta áll fent, melyre nagyon büszkék vagyunk, hiszen 25 munkást foglalkoztatunk és állandóan a legjobb minőségre törekszünk. Többek között ennek is köszönhető az, hogy mára már több, mint 60 országba exportáljuk a termékeinket.

[wp_ad_camp_1]

Katt a részletekért amennyiben felkeltettük az érdeklődését. Az évek során elértük azt, amelyre a konkurens vállalkozások kevesen, hogy több száz bejáratott üzleti kapcsolattal rendelkezünk. A terméklistánk nagyon széles körű, többek között megtalálhatóak köztük a hajtószíjak, tengelykapcsolók, illetve a szorítógyűrűk egyaránt. A szolgáltatásaink között megtalálható a tömeggyártás, ám sokkal inkább törekszünk az egyedi és különleges termékek előállítására. Többek között nagyon fontosnak tartjuk, hogy a megrendelőink szinte azonnal megkapják, vagyis a legrövidebb időn belül elkészítsük számukra a legkülönlegesebb darabokat is. A munkatársaink a legkisebb megrendelőket is úgy kezelik, mint a legnagyobbakat, vagyis az egyedi darabok esetén is szívélyes és segítőkész kiszolgálásban részesítik őket. Ez a hozzáállás pedig nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ma ott tartunk ahol.

Az általunk előállított termékekről nyugodtan elmondhatjuk, hogy 5% az anyag, míg 95% az innováció. Amely cseppet sem meglepő, hiszen 32 éve a saját szabadalmunk alapján állítjuk előbb a legkülönlegesebb kéréseknek megfelelő termékeket. A vállalkozásunk a mai napig megmaradt nagyon egyszerűnek, így a legtöbbször együtt dolgozunk az ügyfeleinkkel a különféle fejlesztésekkel. Vagyis a cégünk teljes mértékben saját maga tervezi meg az egyedi szerszámokat. Legyen szó kis vagy nagy ajánlatkérésről mi garantáltan állunk a rendelkezésére és a legrövidebb időn belül próbálunk meg választ adni a kérésére.