A mobil sátor praktikus és könnyen kezelhető

Ipari felhasználás során rendkívül fontos a flexibilis felhasználhatóság és ez a tárolás kapcsán is kardinális kérdést jelent. A fixen telepített raktárépületek vonatkozásában ugyanis komoly gondot jelenthet a túl nagy távolság, ez főképp a mezőgazdaságban problémás, ahol nagy mennyiségű terményt és vetőmagot kell szállítani, aránylag lassú közlekedésre képes munkagépekkel.

Ilyen körülmények közt a mobil sátor óriási könnyebbséget jelenthet, méghozzá több szempontból is. Egyfelől mind a bekerülési költséget tekintve, mind pedig a fenntartást és a karbantartást vizsgálva azt láthatjuk, miszerint ez a megoldás sokkal költséghatékonyabb hosszú távon. Ugyanakkor a rövidebb szállítás is rengeteget nyom a latban, tudniillik a kiesett idő elkerülésével így rengeteget spórolhatunk. Ráadásul a mobil sátor nem csupán egyszerűen, speciális kiegészítők nélkül felállítható és lebontható, de a szállítása is könnyedén kivitelezhető. Mindemellett gyakorlatilag bárhol telepíthető, függetlenül attól, hogy sima talajra, lebetonozott területre, vagy egyedi blokkokra kívánjuk-e elhelyezni.

Ugyanakkor az ezzel járó komfort mit sem érne, ha a mobil sátor nem lenne elég strapabíró. Szerencsére a folyamatos fejlesztéseknek hála ezek a tárolók ma már rendkívül időtállók. A mobil sátor vázszerkezete horganyzott acél egységekből áll, melyek teljes mértékben ellenállnak a külső behatásoknak. A tető burkolata poliészter ponyva, amit PVC burkolattal látnak el, a megfelelő UV-védelem elérése érdekében. Ennek a belső felülete egy speciális fehér bevonattal van borítva, aminek köszönhetően a mobil sátor belterében ideális fényviszonyok állnak a rendelkezésünkre. Egy hagyományos tárolási célok esetében is nagy könnyebbség, de úgyszintén elengedhetetlen, ha az egység állatbeállóként is üzemel.