A PINE törlőkendők

A baba törlőkendők sok család számára a mindennapi élet elengedhetetlen részévé váltak. A pine baba törlőkendő, popsitörlő kiemelkedik kínálatunkban.

[wp_ad_camp_1]

A PINE törlőkendők POPSITÖRLŐK gyengéden tisztítják kisbabád bőrét, és segítenek helyreállítani annak természetes pH-értékét, ezért keresse fel a pinesmart.hu weboldalt és itt mindent megtudhat a termékekről, valamint a rendelést is néhány kattintással elvégezheti. A csecsemő pelenkája körüli bőr rendszeresen nedvességnek, vizeletnek és a kaki hatásának van kitéve. Ennek a bőrnek több redője és gyűrődése van, mint más területeken, ami megnehezítheti az alapos tisztítást. Ez fontos tényező ha figyelembe vesszük, hogy a legtöbb csecsemő miért tapasztal legalább egyszer pelenkakiütést. A pelenka kiütésének hatékony megelőzése és kezelése gyakori változtatásokat és tisztítást igényel a vizelet és a székletenzimek bőrből történő eltávolítása érdekében. Minden cserénél fontos a bőr alapos tisztítása. A pine törlőkendő segítségével ez a munka gyors és egyszerű. A krémek alkalmazása és a szuperabszorbens eldobható pelenkák, például a pine pelenka használata szintén csökkentheti a pelenkakiütés valószínűségét. Miért fontos a kíméletes, hatékony tisztítás?

Az egészséges baba bőrének természetes a pH-egyensúlya. De a piszkos pelenkák okozta rendetlenség növelheti a pH-t, ami a bőrt érzékenyebbé teszi a kiütést okozó irritáló hatásokra.  A pine törlőkendővel és popsitörlővel való rendszeres bőrtisztítás eltávolíthatja ezeket az irritáló anyagokat, és helyreállíthatja a bőr természetes, egészséges pH-egyensúlyát. Amennyiben megtekintené babtörlőkendő kínálatunkat keresse fel a pinesmart.hu weboldalt.   Magyarországon kapható baba és kismama boltokban, gyógyszertárakban, gyógy segédeszköz boltokban is. A Kartaltex Csoport kizárólagos Magyarországi importőr.