A Zsályaliget projektről mesélt Dr. Zsuffa Ákos

A Zsályaliget Élménypark nagyon szuper helyszín különböző rendezvényekhez. Kirándulások, születésnapok, családi ünnepségek, sportversenyek és napközis táborok is lebonyolíthatóak itt. A régióban szinte egyedülálló módon évente több ezer óvodás gyerkőcöt és iskolást várnak látogatóba.

[wp_ad_camp_1]

„Mindenki imádja” – Mesélte a Zsályaliget projektről Dr. Zsuffa Ákos tulajdonos a gilvanfa.hu weboldalon, tehát ha többet tudna meg erről a kalandparkról, kattintson ide bátran.

„Célunk a tapasztalatokon alapuló fejlesztés, amelyet előre megtervezett programokkal biztosítunk, képzett kollégáink vezetésével. A születésnapokra megfelelő helyszín a bejárati épület előszobája, valamint a park több helyén kialakított pihenőhely is rendelkezésre áll, ahol étel és ital is helyet kaphat, majd irány a park a további szórakozáshoz! A Zsályaligetet nyugodt szívvel vár mindenkit családi napokra is, ahol gyalogos vagy kerékpáros túrákkal, állatsimogatóval, traktoros szafarival és sok programmal igyekszünk színesíteni a család ittlétét. Napközis és óvodás táborainkat minden nyári és őszi szünetben folyamatosan megújuló témával kezdjük, ahol a kalandos programok mellett sok meglepetés várja kicsiket és nagyokat. Emellett sportversenyek, sportnapok szervezését is vállaljuk.”

Zsuffa Ákos és társtulajdonosa 2015-ben mind a nyolc alkalmazottjának ígéretet tett ezzel az élményparkkal kapcsolatban, és végül ígéretüknek valóban eleget tettek. Megígérték, hogy ha teljes mértékben elégedettek lesznek munkájukkal, akkor további munkát kapnak a pogányi turisztikai beruházások és projektek során. A befektetés tulajdonosai 2017 nyarára új munkahelyeket hoztak létre ezáltal. Tehát az emberek fizetett munkát végeznek, saját megélhetésük van, és garantáltan értékelik őket, mivel fontos munkát végeznek. Bővebben erről a gilvanfa.hu-n olvashat majd.