Acrylgel lakkok jó áron az interneten

Az Acryl Gel vagy Poly Gel az akril és a kemény gél hibridje, amely mindkét rendszer legjobbjait használja fel, hogy olyan formulát hozzon létre, amely erős, rugalmas, könnyű körömnövelést biztosít. Az Acryl Gel erős, mégis könnyebb, mint az akril, valamint rugalmasabb is.

Acrylgel lakkok olcsón rendelhetők a marilynails.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk ha ön is megtekintené az acrylgel lakkok széles kínálatát. Az Acrylgel egy olyan folyadék, amely a körömhosszabbításhoz és -modellezéshez szükséges. Mi a feladata? A folyadék lehetővé teszi a vastag zselé egyenletes eloszlását a lemezen anélkül, hogy ráfolyna a kutikulára, így a stylist könnyebben dolgozhat a termékkel. Az Acrylgel olyan kefék tisztítására is alkalmas, amelyekkel a manikűr készült. További előnye a hatékonysága. Finoman polírozza le a körömlemezt egy polírozó tömbbel, távolítsa el a keletkező port egy kefével, és öblítse le a körmöket tisztítóval. A tapadás fokozása érdekében vigyen fel vékony réteg alapozót és szárítsa az ujjakat LED lámpában vagy UV lámpában. Vigyen fel megfelelő mennyiségű terméket a hegyek belsejére, figyelembe véve a „C görbe” megfelelő szerkezetét (egy kis mennyiségű termék legyen a kutikula körül és a szabad szélén, és inkább a hegy közepén).

Ha a termék a kutikulára kerül, áztassa be az AcrylGel kefét, majd távolítsa el a szennyeződéseket. Miután kivette a kezét a lámpából, óvatosan távolítsa el a hegyeket a körömről. Ezután 180-as szemcseméretű reszelővel adja meg a végleges formát, majd polírozóval simítsa el. Igényei szerint bármilyen fazont elkészítünk a legjobb acrylgel termékek segítségével. Keresse fel a marilynails.hu weboldalt és itt bátran böngészhet a jobbnál jobb körömlakkok kínálatában. Ha kérdések merülnek fel az arcylgel lakkokkal kapcsolatban, ezeket felteheti nekünk elérhetőségeink egyikén.