Asztalos OKJ képzés azok számára, akik biztos tudást akarnak!

Az asztalos OKJ képzés által az érintettek megtanulhatják az asztalos szakma minden csínját-bínját, hiszen a tanfolyam célja olyan gyakorlati tudást biztosítani, mely által a tanulók valóban igazi asztalosként hagyhatják el az iskola padokat, mellyel boldogulni tudnak az életben. Amennyire Téged is érdekel ez a szakma, akkor mindenképp nézz szét az asztalos OKJ képzések között!

[wp_ad_camp_1]

Az asztalos OKJ képzés szintje középfokú. A jelentkezési feltételek megkövetelik az alapfokú iskolai végzettséget és az egészségügyi alkalmasságot. Az asztalos tanfolyam célja olyan általánosan művelt, korszerű szakmai elméleti és gyakorlati felkészültségű szakemberek képzése, akik képesek önállóan ellátni a szakképesítés munkaterületének megfelelő munkaköröket, illetve foglalkozásokat. Az asztalos OKJ képzések leginkább azoknak a munkavállalóknak ajánlott, akik a szakma megszerzése után szorgalmas munkával egy jól jövedelmező és érdekes, sokoldalú tevékenységet szeretnének végezni.

Asztalos OKJ
Asztalos OKJ

A főbb témakörök melyek a képzés során feldolgozásra kerülnek: a biztonságos munkavégzés feladatai, a gyártás előkészítési és minőség ellenőrzési feladatok, a munkakörrel, munkavégzéssel kapcsolatos feladatok, alapvető tömörfa megmunkálási feladatok, tervezési, szervezési feladatok, alapvető szerelési feladatok, furnérozott és laminált lapok alkatrészgyártási, szerelési és felületkezelési feladatai, bútorasztalos termékek gyártási feladatai, vegyes faipari termékek, tömegcikkek gyártása.

Az asztalos OKJ képzések időtartama két félév. A tanfolyam sikeres elvégzése után pedig a hallgatók egy államilag is elismert Asztalos OKJ szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt fognak kézhez kapni. A nemzetközi bizonyítvány, az úgynevezett EUROPASS úgyszintén igényelhető.