Azonnali cégkivonatra van szüksége?

Ma már könnyedén utána nézhetünk bármely cég jelenlegi állapotának, melyben segítségünkre lehet a hitelescegkivonat.com weboldal. Erről a weboldalról sorban állást elkerülően, online beszerezhetjük a szükséges hiteles papírokat.

Cégkivonat lehet hiteles vagy nem hiteles forma. A hiteles formát a Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat által hitelesítő záradékot tartalmazza. Ezeket a hiteles cégkivonatokat kell felhasználnunk pályázatok vagy banki ügyintézés esetén. A nem hiteles forma, nem tartalmaz a Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat által hitelesítő záradékot, így ezek csak tájékoztató jellegűek. Ugyanazokat az adatokat tartalmazza, mint egy hiteles cégkivonat csak bizonyításra nem alkalmas. Utána járhatunk, hogy egy cégnek ki az ügyvezetője, be van-e jegyezve, vagy éppen nincs-e felszámolás alatt.

Közel 800.000 cég adatai között válogathat az oldalunkon, melyet a nap 24 órájában letölthet. A megrendelt cégkivonatok, mindig hiteles és naprakész adatokat tartalmazzák. A közokiratokat online megrendelés után, azonnal kézhez kaphatjuk elektronikus formában, majd ezt felhasználástól függően ki is nyomtathatjuk. Igényelhetjük faxon, vagy postai úton is a megrendelt cégkivonatot, ha nem rendelkezünk e-mail címmel. Ha a megrendelés napján szeretné még kézhez kapni a megrendelt dokumentumot, akkor mindenképp adja le rendelési szándékát, délelőtt 12 óra előtt. Az árjegyzékünket megtekintheti a honlapunkon, hitelescegkivonat.com. Bármilyen kérdésével kapcsolatban forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, melyet a honlapunkon is feltehet, vagy hívja, a feltüntetett telefonszámunkat.