Bioszálakkal az öregedés ellen

Már Önnél is megjelentek az első ráncok? Az arcbőre szemmel láthatóan vesztett rugalmasságából? Ha ez a helyzet, ne kezdjen rögtön ráncfelvarráson gondolkozni! Előzze meg az öregedés további jeleit, és fordítsa vissza az állapotot egy gyors, fájdalommentes és egyszerű kezeléssel, az FTC bioszálas arckontúrozással! A Körúti Orvosi Centrum az Ön elvárásait is beteljesíti majd jól képzett személyzetével, kiváló szakorvosaival és a professzionális szolgáltatásai által.

[wp_ad_camp_1]

Az FTC bioszálas arckontúrozás azon 30-as éveikben járó személyeknek szól, akik már észlelték magukon az első finomabb ráncokat és a bőrük megereszkedését. Ekkor azonban teljes sebészeti face liftingre még nem valószínű, hogy szükség van, viszont a rohamos ráncosodást más módszerekkel is elkerülhetjük. Ilyen módszer a már fent említett bioszálas arckontúrozás is, mely javít az arckontúron és megemeli a lógó arcbőrt. A kizárólag természetes anyagokból készült, felszívódó szálak nemcsak az arcon, hanem a test más részein is alkalmazhatóak. Ezt a módszert Önnek találták ki, amennyiben fájdalom és vágás nélkül, egy ebéd ideje alatt, felépülési idő nélkül szeretne megfiatalodni. A Körúti Orvosi Centrum ezzel a módszerrel az Ön sejtjeit is intenzív működésbe hozza. A bőrgyógyászati magánklinika elegáns környezetben, nemzetközileg elismert szakorvosokkal és modern módszerekkel éri el, hogy újra vidáman nézzen bele a tükörbe.

Amennyiben Ön is természetes anyagok által és gyors eredménnyel szeretne ránctalanodni, úgy a Körúti Orvosi Centrumban a helye. Látogasson el weboldalunkra, a www.korutiorvosicentrum.hu-ra, és szerezzen további információkat a kezeléseinkről! Ha pedig elérkezettnek látja az időt a kezelés igénybevételére is, kérjen tőlünk időpontot az info@koc.hu címen vagy a +36 30 545 4159-es és a +36 30 647 0956-os telefonszámok egyikén!