Budapest új építésű lakások eladók jó áron!

Budapesten a Pannónia utcában eladók új építésű lakások jó áron. A Pannónia házban Ön is rá lehet álmai otthonára, ahol kényelmesen és biztonságosan tudja élni a mindennapjait. Színvonalas kialakítással, óriási terekkel és festői kilátással veheti meg az új építésű lakását a legjobb áron.

A Budapest új építésű lakások darabszáma 231, ami azt jelenti, hogy kedvére válogathat a különböző alapterületű lakások közül a Pannónia Házban. Az előre foglalásoknak köszönhetően, néhányan már le is foglalták a lakásokat, így érdemes mihamarabb felkeresni bennünket, hogy ne maradjon le erről a kihagyhatatlan lehetőségről. Az épület összesen hat ezer négyzetméteren terül el, ahol a teremgarázsban parkolási lehetőséget is biztosítanak minden ott lakó számára. A lakások mérete 40 és 120 négyzetméteres, változatos alaprajzokkal, hogy minden igénynek megfelelő lakások kerüljenek az ingatlanpiacra. Minden lakás tökéletesen megfelel az előírásoknak és a szabványoknak, ezt az igazolást egy tanúsítvány formájában a vételkor vehet át az új tulajdonos.

A Pannónia Ház pincéjében és a földszint nagy részén egy zárt és kamerákkal őrzött parkoló található. A parkolás a Bessenyei utcából közelíthető meg, amely kényelmesen elérhető minden probléma nélkül. Amennyiben úgy érzi felkeltettük érdeklődését keresse munkatársainkat a +36 20 366 3660 telefonszámon és örömmel segítenek bármilyen kérdésben vagy időpontfoglalásban. Vásárolja meg azt a lakást tőlünk, amire mindig is vágyott, mert nem csak kedvezményes áron juthat hozzá, de számos előnnyel is jár. Látogasson el mielőbb a pannoniahaz.hu weboldalra, ahol az összes részletet megtudhatja a beruházással és az eladással kapcsolatban is.