Cicciobello gondoskodj rólam baba

A gyermekek sokszor szeretik leutánozni a felnőttektől azt, amit látnak. Pont így van ez a kislányoknál is, akik anyaként gondoskodnak az élethű babájukról.

[wp_ad_camp_1]

Cicciobello gondoskodj rólam baba egy nagyon szépen kidolgozott, nagy méretű baba, mellyel élvezet a játék. A babánk, pont úgy viselkedik, mint egy élethű csecsemő, hiszen hol éhes, hol szomjas, van hogy a pelenkáját kell kicserélni, és az is előfordulhat, hogy lebetegszik. erről a testén jelentkező jelek alapján értesülhetünk. Amennyiben azt észleljük, hogy kipirosodott az arca, akkor a fülén keresztül könnyedén megmérhetjük a baba lázát. A lázmérőn található lámpa, ha zöldet világít akkor az azt jelzi, hogy egészséges a babánk, ám ha pirosra vált a lámpa, akkor Cicciobello bizony összeszedett valamiféle nyavalyát. A szettben természetes a gyógymódra alkalmas kellékek is megtalálhatóak. Ahhoz, hogy a betegeskedő babánkat meggyógyítsuk sok esetben az összes gyógymódot ki kell próbálnunk, melyek közé tartozik a cumisüveg tejjel, gyümölcslé vagy éppen a gyógyszeres üveg.

Abban az esetben, ha egyik üveg kipróbálása után sem enyhültek a panaszok, akkor sajnos súlyosabb problémával állunk szemben és egy szurira lesz szükség. Ám aggodalomra semmi ok, ettől garantáltan meggyógyul a kisbabánk. Amennyiben sikerült meggyógyítanunk, akkor ideje az alvásnak, hiszen biztosan nagyon kimerült már a kis Cicciobello. A baba 3 darab ceruzaelemmel működtethető. A baba garantáltan nagy sikert arat bármelyik kislánynál, legyen szó születésnapról, névnapról. Amennyiben felkeltettük az érdeklődőst nézzen be hozzánk a www.jatek-webaruhaz.hu honlapra, ahol a teljes kínálatunkat megtalálja. Minden vásárlónkat várunk sok szeretettel! Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nálunk a minőség garantált!