Élet a Seadream yacht club hajójának fedélzetén – 3.rész

A Seadream yacht club hajójának élete sosem unalmas, főleg a személyzet szemszögéből nézve. A részletes leírás egy pincér mindennapi életét mutatja be egy olyan hajó fedélzetén, ami fantasztikus tájakon és tengereken át vezeti el a vendégeit, luxus körülmények között. Az előző részben a fiatal pincér beszámolója alapján a biztonsággal kapcsolatos vizsgára készültek. A mostani beszámoló rögtön egy biztonsági gyakorlat beszámolójával kezdődik, amire nagy hangsúlyt fektetnek a folyami hajókhoz képest, de ez érthető is, hiszen sokkal több veszély leselkedik egy óceánjáróra, mint egy folyami hajóra.

[wp_ad_camp_1]

Az élet a Seadream yacht club hajójának fedélzetén – 3.rész beszámolójában már említést tesznek az első olyan helyekről, ahol kiköt a hajó és a vendégek, illetve a személyzet is partra szállhatnak, persze csak azok, akik nincsenek szolgálatban. Az első kikötés Menorca szigete, majd másnap Szardínia partjainál is kiköt a Seadream. A beszámoló egyik meglepő pontja a mosással kapcsolatos, hiszen itt írja le a pincér, hogy először jutott oda, hogy mosson. Eddig nem meglepő, hiszen az elfoglaltságnak köszönhetően kevés idő jut más dolgokra. Az viszont annál inkább meglepőnek bizonyul, hogy a mosásért és a szárításért fizetni kell. Részletesen kitér a ruhadarabonkénti árakra is, de amit kiemelnénk az a havi 50 dollár a korlátlan mosásra.

Ha már beleolvasott a Seadream yacht club hajójának mindennapi életébe egy Magyar pincér szemszögéből és felkeltette érdeklődését egy hasonló állás forduljon a CREW-AGENCY Kft.-hez bizalommal, hiszen nálunk könnyedén talál hasonló jellegű állást, legyen szó folyami- vagy tengerjáró hajóról. Hívja telefonszámunkat mihamarabb és jelentkezzen egy fantasztikus kalandra, ahol még pénzt is kereshet, ráadásul nem is akármennyit.