Finn szauna építés és gyártás – Magyarország egész területén

A Gulyás-Fa Kft a manapság egyre népszerűbb infra szaunák gyártása és beépítése mellett, hagyományos, kályhás szaunákat, azaz finn szaunákat is gyárt, épít. A finn szauna az infra szaunákkal szemben a kályhával melegíthető fel, valamint lehetővé teszi a gőzölést is, melynek akár illóolajos párolgása nagyon jó hatással van a szervezetre, kiválóan méregtelenít és a relaxációs folyamatokat is elősegíti.

[wp_ad_camp_1]

Amennyiben rendszeresen sportol, vagy stresszes életet él önnek ezt a szaunát ajánljuk. A finn szauna építés beltérire és kültérire is egyaránt. Standard szaunáink mellett egyedileg gyártott finn szaunát is beépítünk. A finn szaunákat teljes felszereltséggel (padok, üvegajtó, szellőző, kályha, sófal, világítás), a legkiválóbb alapanyagokból varázsoljuk az ön lakásába vagy udvarába. Az Ön cége szaunákat gyárt? Nálunk minden beszerezhet kedvező áron ami csak egy finn szaunához szükséges. Amennyiben kombinált szaunát építene az infra szaunákhoz szükséges technológiával is rendelkezünk. Fejlett logisztikai rendszerünknek köszönhetően a lehető leghamarabb kiszállítjuk telephelyére a szauna elemeket. Válasszon megbízható gyártót!

Magyarországon a Gulyás-Fa Kft. a legismertebb nyersanyag beszállító. Alapanyagok beszállítása mellett kivitelezést is vállalunk hoteleknek, wellness szállodáknak, strandoknak és uszodáknak egyaránt. Válassza a legjobbat, kérjen ajánlatot a www.gulyafa.hu weboldalon elérhetőségeink egyikén, és ügyfélszolgálatunk a készségesen válaszol minden felmerülő kérdésére. Amennyiben ingyenes árajánlatkérőnket használja, ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel telefonon a kapcsolatot és teljes körűen válaszol. Írjon nekünk emailt, vagy hívjon minket, valamint látogasson el finn szauna bemutatótermünk egyikébe Budapest(Üllő, Maglód) vagy Debrecenben és Szegeden.