Fogbeültetés garanciával a legjobb áron

Az implantátumok a legjobb megoldást jelentik a természetes fogak kinézetének, működésének javítására. A fogimplantátumok sokkal többet tesznek, mint a hiányzó fogak pótlása. Segítenek a csontstruktúra fenntartásában és megerősítésében, lehetővé teszik az egészséges ételek megrágását, és bizalmat adnak a betegeknek a mosolyra. Megvédik a meglévő fogakat is, hozzájárulva a csontstruktúra megőrzéséhez.

[wp_ad_camp_1]

Fogbeültetés garanciával várja a dentalux.hu weboldalon, ezért nincs más dolga, mint benézni hozzánk és itt mindent megtalálhat szolgáltatásainkról. A fog elvesztése után több olyan dolog is elkezdődik, amelyek nem azonnal észrevehetők a páciens számára, és amelyek jelentős negatív hatással lehetnek mind az egészségre, mind a megjelenésre. A foggyökerek segítenek a fogak helyben tartásában, de kritikus fontosságúak a környező ínyek egészségének megőrzésében és a csontstruktúrák támogatásában is. Az állcsont csontvesztése az egyik jelentős probléma, amely természetesen akkor jelentkezik, amikor egy fog elveszett. Ez a csontvesztés veszélyeztetheti a szomszédos foggyökerek integritását és a fogak stabilitását, és hozzájárul ahhoz is, ami a „süllyedt” megjelenést okozza azoknál az embereknél, akik több fogat elvesztettek. Ez az oka annak, hogy a fogpótlást igényélő betegek azt tapasztalják, hogy idővel a fogsorukat egyre nehezebb beilleszteni és a helyükön tartani.

Fogbeültetés
Fogbeültetés

A fogászati implantátum

A fogászati ​​implantátum elhelyezése elősegítheti a csontnövekedés kialakulását az implantátum körüli területen, amely nemcsak erősíti a csontot és támaszt épít, hanem enyhítheti az állcsont elvesztése esetén fellépő süllyedt megjelenést is. Ez a folyamat oszteointegráció néven ismert, és az implantátum elhelyezésének jelentős előnye, mert ez a jövőbeni csontvesztés megelőzésében is segíthet. Bár fontos a szép mosoly és az ezzel járó magabiztosság, fontos egészségügyi okok is vannak a fogimplantációra. Akár egy, akár több fog kicseréléséről van szó, az implantátumok fontos megoldást jelentenek a fogak egészségének helyreállításában és fenntartásában.

Ha egy vagy több helyen hiányzik a foga, akkor valószínűbb, hogy rossz önértékelésben szenved. Még rosszabb, hogy a szájának egészsége veszélybe kerülhet. Szerencsére a fogimplantátumoknak köszönhetően van megoldás a hiányzó fogakra. Egyre több ember fedezi fel a fogimplantátum előnyeit. Egy jelentése szerint valójában 3 millió amerikainak van implantátuma. Egyszerűen fogalmazva: a csavarokra vagy hengerekre hasonlító, orvosi minőségű titánból készült fogászati ​​implantátumok pótolják a hiányzó foggyökereket. Úgy tervezték, hogy illeszkedjen a természetes fogakhoz, és erős alapként szolgálnak akár cserélhető fogakhoz, akár állandó, rögzített fogakhoz. A fogászati ​​implantátum három alapvető részből áll, amelyek magukban foglalják a rögzítést, a támaszt és a fogpótlást. Bővebb leírásért és fogpótlásért keressen fel minket a dentalux.hu weboldalra látogatva és itt mindent megtalál.