Gél lakk webshop hatalmas választékkal!

A gél köröm végeredménye gyönyörű és sokáig tart. A zselés körmöket alapvetően egy-két hónapig fenn lehet hagyni. Ha jól ápolja a körmét, még tovább is tart. A géles körmök addig nem keményednek meg, amíg fény nem éri őket, így élvezheti a különféle mintákat. Nemcsak mintákat választhat, hanem olyan részek is beágyazhatók, mint a strasszok és szegecsek.

Gél lakk webshop várja a marilynails.hu weboldalon tehát keressen fel minket bátran és megtalálhatja teljes lakk készletünket az árakkal együtt. A géles körmöket színes zselével keverve saját eredeti színt hozhat létre. Ez azért lehetséges, mert a gél nem szárad meg, ha nincs kitéve fénynek. Mivel minden gyártó sokféle színt forgalmaz, a zselés köröm egyik mókája az Ön ízlésének megfelelő szín létrehozása. Mivel a géles körmök gyantából készülnek, jellemző rájuk a gömbölyűség kialakítása. Ez a gömbölyűség aranyossá teszi a megjelenést és népszerű is. A gél további jellemzője, hogy a gél önterülő funkciójával széppé varázsolhatja körmei formáját, és élvezheti a fényes körmöket. A géles körmök a fény hatására keményednek, így előnye, hogy nincs szükség időre a száradáskor. A felkenés után azonnal megérintheti a körmöket, házimunkát végezhet és kimehet, amivel időt takaríthat meg. A zselés körmök egy három lépésből álló eljárással készülnek, amely abból áll, hogy az alaplakkot, a körömlakkot és a fedőréteget a természetes körmökre kenjük.

Minden egyes bevonatnál a körmöt UV-fény alá helyezzük 30 másodperc és két perc közötti időtartamra, hogy megszáradjon. A megkötést követően a géllakk réteg megkeményedik, és nem kenődik el, mint a hagyományos körömlakk. A végeredmény a körmök fényes felülete és frissen ápolt megjelenése. Használhatja a gél lakkot a természetes körmökön vagy a körömhosszabbításokon is. Amennyiben többet szeretne megtudni keresse fel a marilynails.hu weboldalt és megtalálhatja elérhetőségeinket is.