Gyógygomba olcsón az interneten

A Maitake (Grifola frondrosa) egyfajta gyógygomba, amely Japán északkeleti részén honos. Az „erdei tyúk” néven is ismert, fodros gombát gyakran táplálékként fogyasztják, és a kivonat étrend-kiegészítő formában kapható. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

[wp_ad_camp_1]

Gyógygomba olcsón rendelhető a gyogyvarazs.hu weboldalon tehát keressen fel minket bátran és mindent megtalál a gyógygombákról és a rendelésről is. A Maitake gomba állítólag széles körű egészségügyi előnyöket kínál. A maitake gombák kulcsfontosságú összetevője a béta-glükán, egyfajta poliszacharid, egy hosszú szénhidrátmolekula, amelyről kiderült, hogy befolyásolja az immunrendszert. A Maitake-ről gyakran azt mondják, hogy fokozza az immunrendszer működését, és ezáltal küzd bizonyos fertőzések ellen. A Maitake-t természetes gyógymódként emlegetik a cukorbetegség, a magas vérnyomás és a magas koleszterinszint ellen is. Még potenciális rákharcosként is kutatják. Bár a maitake-kiegészítőket gyakran forgalmazzák az immunfunkció fokozása érdekében, jelenleg nincsenek klinikai vizsgálatok, amelyek tesztelnék a maitake emberi hatásait.

Laboratóriumi kutatások során a tudósok azt találták, hogy a maitake kivonatok lelassíthatják bizonyos daganatok növekedését. Az immunsejtekben kifejtett aktivitás révén a maitake feltételezhetően segít gátolni a rákos sejtek növekedését. Megállapították, hogy a béta-glükán D-frakcióként ismert komponense tumorellenes aktivitással rendelkezik. Egyes állatkísérletek szerint a maitake csökkentheti a vércukorszintet. Egy másik előzetes állatkísérlet megállapította, hogy a maitake gomba kivonat javította az inzulinrezisztenciát. További részletekért és rendelésért keresse fel a gyogyvarazs.hu weboldalt.