Hatalmas teherautó alkatrészek kínálat!

Alkatrész webáruházunkat 2010-bnen nyitottuk meg, és az óta is rengeteg szolgáltatást nyújtunk, például gyors szervizt, fékhatás mérést, lengéscsillapító vizsgálatot, és vizsgára való felkészülést is. Online webáruházunkat azért hoztuk létre, hogy vásárlóink akár néhány kattintással hozzá tudjanak jutni a kívánt alkatrészekhez, méghozzá kedvező áron.

[wp_ad_camp_1]

A teherautó alkatrészek kínálat választékában, a két legkeresettebb márka a Mercedes és a Volvo, de ezen kívül szinte bármilyen márkájú teherautóhoz talál nálunk különböző alkatrészeket, például ablaktörlőket, akkumulátorokat, fék hidraulikát, fék mechanikát, érzékelőket, motorokat, kapcsolókat, generátorokat stb. Mercedes Benz kínálatunkban a legkedveltebb termék a QWP akkumulátor, amely akár 1 munkanap alatt beszerezhető. Az akkumulátor kapacitása 225 Ah, feszültsége 12V, indítóárama pedig 1150 A. A Volvo akkumulátorok között pedig a Varta Promotive Blue, amelyre 1 éves garanciát vállal webáruházunk, és ez szintén 12V feszültségű. Az akkumulátor polaritása 3, és akár 1 munkanap alatt beszerezhető, így szintbe már másnap szállítani is tudjuk önnek.

Az ablaktörlők közül a Bosch ablaktörlők a legmagasabb minőségűek, vagyis ötcsillagosak. Horgos rögzítési móddal rendelkezik, hossza pedig 1000 mm. Amennyiben többet szeretne megtudni teherautó alkatrészeinkről, vagy át szeretné böngészni teljes alkatrész kínálatunkat, érdemes lehet fellátogatni az alkatreszek.hu weboldalt. Ha kérdései merülnének fel valamelyik alkatrésszel kapcsolatban, annyit kell tennie, hogy felkeresi ügyfélszolgálatunkat az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot, és barátságos embereink szívesen válaszolnak minden kedves vásárlónknak az alkatrészekkel kapcsolatos kérdésekre.