Hatásos fenék gyakorlat a kerek popsiért!

Minden nő kerek popsiról álmodozik, azonban a többség eleve rosszul közelíti meg a kerek fenék kérdéskörét. Ha szeretnéd, hogy nyáron büszkén tudj vonulni a strandón és az összes férfi rajtad legeltesse a tekintetét, akkor érdemes mielőbb neki kezdeni a kerek popsi projektnek, méghozzá egy kiváló edző segítségével.

[wp_ad_camp_1]

Fenék gyakorlat szavakat beírva a keresőbe, a Google rengeteg fenék edzés videót, cikket dob ki. Ha megvásárolsz egy női magazint, abban is biztosan találni fogsz néhány hasznos tippet, aminek köszönhetően kerek feneked lesz és bomba formába kerülsz nyárra. Viszont mielőtt megörülnél, hogy az ez ennyire egyszerű, eláruljuk, hogy valójában egyáltalán nem az. A legnagyobb probléma, hogy ezek a cikkek, videók, online tartalmak általában egy sablon edzéstervet tartalmaznak. Magyarán ugyanazt ajánlják az elhízott, negyven kiló plusz súllyal küzdő nő és a vékony testalkatú nő számára, akinek inkább a hízás lenne a célja. Egyértelmű, hogy nem várható siker ettől a módszertől. A formás test és a kerek popsi titka a személyre szabott edzés és étrend.

Tény, hogy vannak bizonyos alapgyakorlatok, amiknek köszönhetően a farizom hatékonyan edzhető, azonban ezeket helyesen kell kivitelezni, hogy valóban sikert érj el. Viszont nagyon nem mindegy, hogy milyen edzettségi szinttel rendelkezel, van-e valamilyen sérülésed, amit figyelembe kell venni, mekkora túlsúlyod van. Ezek mind fontos kérdések, melyeket figyelembe kell vennie az edzőnek az edzésterv kialakításánál. Ha szeretnéd, hogy tested pozitív irányba változzon és feneked formásabb legyen, akkor érdemes Tótfalusi Alexandra segítségét kérni! Alexandra pontosan tudja, hogy mi fán terem a kerek fenék, tehát milyen edzésre van szükség annak érdekében, hogy minél hamarabb látható eredményei legyenek az edzésnek.