Hatékony asztalos tanfolyam az igazi férfiak számára

Ha az asztalos tanfolyam az, ami Téged is érdekel, akkor itt az ideje, hogy cselekedj, hiszen hamarosan jelentősen nőni fognak az OKJ-s szakképzések minimális óraszámai, ezért a képzések legtöbbjénél többszörösére fog emelkedni az óraszám, ami magával vonja a képzés idő növekedését és persze a magasabb tandíjat is.

[wp_ad_camp_1]

A asztalos tanfolyamok célja egy olyan praktikus tudás biztosítása, mely a résztvevőket alkalmassá teszi az otthoni fából készült bútorok javítására, azok átalakítására, illetve készítésére. A képzésen résztvevők megismerkedhetnek a fa fajtáival, tulajdonságaival, különféle felhasználási módjukkal. Mivel az asztalos tanfolyam egy gyakorlatorientált képzés, így a kézi és gépi megmunkálásokkal, fényezési, díszítési technológiákkal is megismerkednek a hallgatók.

Asztalos tanfolyam
Asztalos tanfolyam

Az asztalos tanfolyamok remek választás jelentenek többek között azok számára, akik szeretik a fa egyedi, semmihez sem hasonlítható illatát, tapintását és maguk is szívesen készítenének saját használatra faipari termékeket. A képzést befejezők nem jelent gondot, ha egy-egy polcot vagy kerti padot össze kell rakniuk a saját kezükkel. Egy olyan férfias szakmáról van tehát szó, ahol a saját kezed munkájával alkothatsz maradandót, ahol egy jó hobbit sajátíthatsz el, ami kikapcsol a hétköznapi agymunkából és még végeredménye is van.

Az asztalos tanfolyam elvégzése után eltudod bűvölni családod saját kezed munkájával, egy egyedi konyhabútorral, bárpulttal, szerezhetsz általa egy keresett, jól fizető, szép és mindig érdekes szakmát. Amennyiben elég kézügyességet és igazi kreativitást érzel magadban, akkor az asztalos tanfolyamot Neked találták ki! Adott a gyakorlat-orientált oktatás nagy arányú szakmai gyakorlattal, vállalható óraszámokkal, a vizsga után az elhelyezkedés is könnyedén megy, végül pedig az EUROPASS bizonyítvány is biztosított tetszés szerinti európai nyelven.