Hólánc – könnyű és gyors felszerelési megoldással

Minőségi Thule hóláncok rendelhetőek az alkatreszek.hu webáruházban! A hólánc használata nagy hóban, jeges utakon, hó át-fúvásokon keresztül, egyedüli biztosíték a továbbjutásra és a balesetmentességre. Minden esetben a két meghajtó kerékre kell szerelni a hóláncokat, azonban kivételt képeznek azok a rendkívüli útviszonyok, amelyek igénylik mind a négy kerékre szerelt hóláncot.

[wp_ad_camp_1]

A hólánc felszerelés, márkától és típustól függően eltérő lehet, ezért ajánlott a használati útmutatót, szerelés előtt elolvasni. 50 km. után érdemes a helyére került hóláncokat megerősíteni és nem igazán tanácsos 50 km/óra sebességnél, többel haladni. Ha letisztított utakra ér, vegye le a hóláncokat, és csak akkor szerelje vissza, ha ismét szükségessé válik. Szerezze be még időben kedvezményes áron, biztonsága érdekében, a kiváló minőségű hóláncokat az alkatreszek.hu webáruházban! Minden általunk eladott termékért garanciát vállalunk. Ne feledje, saját maga és az Önnel utazók biztonsága, a legfontosabb! A négykerék-meghajtású járműveknél, mindenképpen ajánlott mind a négy kerékre felszerelni a csuszás gátló és haladást biztosító hóláncot. Ne kockáztassa biztonságát, időben vásárolja meg autójára vagy motorjára illő hóláncokat! Nálunk a legjobb minőségű hóláncok közül válogathat!

A Snowfox és az Európa hóláncok a téli utazások fontos eszközei, melyek olcsók és maximálisan biztonságosak. Könnyen és gyorsan felszerelheti a nap bármelyik szakaszában, legyen nappal vagy éjjel. Alumínium és lemez keréktárcsához egyaránt felszerelhető, minden probléma nélkül. A masszív láncszemek, nagy vonóerőre képesek. A zord téli időjárás ellenére, Ön biztonságban érezheti magát, az alkatreszek.hu webáruházban vásárolt minőségi,  Snow Fox hóláncokkal! Hólánc fajtáinkról, részletes információkat talál az alkatreszek.hu webáruházban! Regisztráljon oldalunkon, és ha úgy érzi, hogy segítségre szorul, szakembereink készséggel segítenek Önnek! Ezen a telefonszámon 06 62 468 444- bármilyen hólánccal, kapcsolatos információval  tájékoztatjuk Önt. További tanácsokért, írhat nekünk az info@kovacsauto.hu email címre, ahol szakképzett munkatársaink várják kérdéseit, hozzászólásait!