Hunter mágnesszelep rendelése online

A mágnesszelep elektromechanikusan működtetett szelep. A mágnesszelepek különböznek az általuk használt elektromos áram jellemzői, az általuk generált mágneses tér erőssége, a folyadék szabályozására szolgáló mechanizmus és az általuk vezérelt folyadék típusa és jellemzőiben.

[wp_ad_camp_1]

Minőségi Hunter mágnesszelep rendelhető a saca-kert.hu weboldalon, tehát ne habozzon, nézzen be hozzánk és itt széles kínálatban talál majd mágnesszelepeket. A mechanizmus lineáris működésű, a dugattyú típusú működtetőktől az elfordított armatúra és a billenőkarokig változik. A szelep kétcsatornás kivitellel szabályozhatja az áramlást, vagy három vagy több nyílásszerkezettel használhatja az áramlást a portok között. Több szolenoid szelep együtt helyezhető el egy elosztón. A mágnesszelepek a folyadékokban leggyakrabban használt vezérlő elemek. Feladataik a folyadékok felszabadítása, adagolása, elosztása vagy keverése. Számos alkalmazási területen megtalálhatók. A mágnesszelepek gyors és biztonságos kapcsolást, nagy megbízhatóságot, hosszú élettartamot, a felhasznált anyagok jó közepes kompatibilitását, alacsony irányítási teljesítményt és kompakt kialakítást kínálnak. A szelep kialakításának számos változata létezik. A közönséges szelepeknek sok nyílása és folyadékútja lehet.

Például egy kétutas szelepnek 2 portja van; ha a szelep nyitva van, akkor a két nyílás össze van kötve, és folyadék áramolhat a nyílások között; ha a szelep zárva van, akkor a nyílások elszigeteltek. Ha a szelep nyitva van, amikor a mágnesszelep nincs feszültség alatt, akkor a szelepet normálisan nyitottnak nevezzük. Hasonlóképpen, ha a szelep zárva van, amikor a mágnesszelep nincs feszültség alatt, ilyenkor a szelepet normálisan zártnak nevezik. Vannak háromutas és bonyolultabb kivitelek is. Amennyiben bővebb leírást olvasna keresse fel a saca-kert.hu-t.