Indulhat a verseny, a legmodernebb Nerf-N-Strike Elite Infinus szivacslövő fegyver segítségével

Azok a gyerekek, melyek szeretnek harcosat játszani, vagy céllövőset, azoknak a következő játékra feltétlen szükségük lehet, hiszen a legnagyobb csatákat vívhatják meg általa.

[wp_ad_camp_1]

Nerf-N-Strike Elite Infinus szivacslövő használata 8 éven felüliek számára ajánlott. Ez a játék fegyver nagyban eltér az eddigiektől, melyekkel találkozhatunk, hiszen a lövedékek szivacsból készülnek. Amennyiben igazi nagy harcosok szeretnénk lenni, akkor erre van szükségünk, hiszen a legújabb technológiával van ellátva, ami nem más, mint a Speed-Load Technológia, amely annyit jelent, hogy automatikusan tölti a lövedéket. Ennek köszönhetően sokkal jobban felpöröghet a játék, hiszen nem kell állandóan a lövedékek utánpótlásával foglalkoznunk. A fegyveren található egy dob, melyben a harc előtt elhelyezhetjük a lövedékeket és így azt nem kell levennünk az újratöltéshez, mert az magától automatikusan újra tölt. Ennek az újításnak köszönhetően biztosan Te leszel a legjobb, és nagyon nagy előnyt szerezhetsz a többi barátoddal szemben.

Amennyiben felkeltettük a figyelmét, és szeretné gyermekét meglepni születésnapra, névnapra vagy bármilyen más alkalomra, akkor nincs más teendője, mint felkeresni bennünket a honlapunkon. A jatek-webaruhaz.hu –ra kattintva a teljes kínálatunkat megtekintheti. A legszimpatikusabb termékek kiválasztása esetén pár kattintás által könnyedén meg is rendelheti. A csomagokat biztonságos futárszolgálat mellett, pár munkanapon belül a megadott lakcímre kiszállítjuk. További elérhetőségeink +36 70 64 96 396 vagy a +36 70 93 33 708-as telefonszámon. Illetve írhat nekünk az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címre. Várjuk sok szeretettel!