IP kaputelefon széles választékban

A kaputelefon egy roppant hasznos találmány, hisz a vendégérkezését nem kell árgus szemekkel figyelnünk, sem pedig elsétálnunk a kapuhoz, hogy azt kinyissuk látogatónk előtt.  Így, ha a beszerzésén gondolkodik, ne habozzon, nem fogja megbánni döntését.

[wp_ad_camp_1]

IP kaputelefon segítségével megkönnyítheti saját dolgát! Ha a kapu viszonylag messze van a háztól, akkor valószínűleg nem szívesen megy le és sétál fel újra, főleg kedvezőtlen időjárási körülmények közt. Sokan éppen ezért használnak kaputelefont. Az IP alapú, vagyis wifivel működő kaputelefonok túl mutatnak egykori funkciójukon. Ha valaki becsönget a kapun, akkor az IP kaputelefon értesíti a lakót, valamint a telefonra letöltött applikáció segítségével képes kommunikálni az érkezővel a mikrofonnal és hangszóróval kiépített kaputelefon által. Ezek a típusú kaputelefonok nem térnek el a rendes kaputelefonoktól küllemükben, viszont funkciójukban jóval többet tudnak.

A kaputelefonok elég strapabírók, hiszen képesek ellenállni az időjárás viszontagságainak. A kaputelefonok közt megtalálhatóak az egy gombos, valamint a többgombos típusúak is. Vannak, amikben kártyaolvasó is található. A kaputelefon főleg azok számára igazán hasznos, akiknek a háza és a kapuja közt nagyobb távolság van. Idegenek érkezése esetén nem kell kimenni, hanem a kapucsengő használatával megtudakolható érkezésük célja. A látogató könnyedén beengedhető, mindössze egy gombnyomás segítségével. A 3bnetwork.hu webáruházban megtekintheti az IP kaputelefonok széles választékát, valamint bővebb információkat kaphat róluk. Ha bármiféle kérdése adódna az IP kaputelefonokat illetően, vegye fel a kapcsolatot a webáruházzal. Rendelje meg Ön is saját IP kaputelefonját még ma!