Játékbolt Budapest területén

A játékok nem csupán szórakozásként szolgálnak. A gyerekek fejlesztik az érzelmi rendszereket, megtanulják a tárgyak állandóságát és motoros képességeiket fejlesztik a játékkal. Minden kornak megvan a maga fejlődési szakasza, amelyet támogathat a megfelelő fajta játékok biztosításával. De melyik játék melyik korhoz illik a legjobban?

[wp_ad_camp_1]

Játékbolt Budapest környékén várja önt is a jatektenger.hu weboldalon, tehát ne habozzon, keressen fel minket és megtalálhatja a legmagasabb minőségű játékokat amiket gyermekei is imádni fognak.  A játékokat korcsoportonként sorakoztatjuk termékeink példájával! Az újszülött csecsemő sokat alszik az első hónapokban. Ilyenkor még nem képesek valamit megragadni, így a hangot adó mozgó tárgyak különösen érdekesek. Vegyünk például zenedobozokat. A hang állandó szórakoztató forrás! Körülbelül fél éves korukban megpróbálják megragadni a dolgokat. A csörgők tehát jó választást jelentenek az adott korszakban. Körülbelül egy éves gyermeke elkezd felfedezni, hogy külön-külön végezzen dolgokat. Nagy örömet szereznek a cselekedetek másolásában vagy a segítségnyújtásban. Az evőeszközökkel kapcsolatos játék tehát jó ajándék, mert játék közben tanulhatnak.

Ebben a korban gyermeke már elég sok készséggel rendelkezik, nagyon hamar csecsemőből kisgyermek lett. Mostantól az oktatási játékok nagyon hasznosak a további fejlődés szempontjából. Meg fog lepődni, amikor meglátja, hogy ezek az oktató, fejlesztő játékok milyen hasznosnak bizonyulnak. Amennyiben többet tudna meg a játékokról vagy rendelni szeretne keresse fel a jatektenger.hu weboldalt és itt megtalálhatja majd az egész kínálatot is az árakkal és az illusztrációkkal együtt. Ha tőlünk rendel csapatunk villámgyors kiszállítást vállal majd.