Jól felszerelt olcsó szállás Győrben

Győrbe mindenképp érdemes ellátogatni, hiszen a dinamikusan fejlődő városban mindig van valami izgalmas program vagy látnivaló. Ha pedig már Győrbe készül, akkor foglaljon pénztárcabarát szállást, még pedig az Etalon Hotelben.

[wp_ad_camp_1]

Olcsó szállás Győrben – A pénztárcabarát szállás megtalálása különösen abban az esetben nehéz, ha egy nagyobb társaságnak kell lefoglalni a szállást. Például osztálykiránduláson részt vevő diákoknak, baráti társaságoknak vagy nyugdíjas találkozó tagjainak. Ekkor nem csak az árra kell figyelni, hanem arra is, hogy a szálláshely kellő kapacitással rendelkezzen, hogy mindenkit egy helyen lehessen elszállásolni. Győrben az Etalon Hotel kiváló ár fekvésű szobáival várja a városban megszállni vágyókat. A hotel kiváló állapotban van, mivel az elmúlt pár évben teljes renováláson esett át, továbbá a berendezések egy része is teljesen megújult. A színvonalas, jól felszerelt szálláshely jól megközelíthető, akár autóval, akár tömegközlekedéssel. Az Etalon Hotel udvarán lehetőség van gépjárművek és kisbuszok parkoltatására is.

Az Etalon Hotel szoba árai nagyon barátságosak. Itt akár nagyobb társaságok elszállásolására is van lehetőség. A hotel három- és négyágyas szobákkal rendelkezik, melyekben hűtőszekrénnyel és LED-televízióval felszerelt. Az Etalon Hotelben klubszoba is található, mely kiváló terepe a közösségi tevékenységeknek. Itt kártyázni és sakkozni is van lehetőség. A hotelben minden adott hozzá, hogy a vendégek jól érezzék magukat és kényelmesen tudjanak pihenni. Ha szeretne bővebb információkat megtudni az Etalon Hotelről, akkor érdemes ellátogatni az etalonhotel.hu weboldalra, ahol képeket is talál a hotelről, valamint bő leírást, így eldöntheti megfelel-e Önnek a hotel.