Kensho gyerek boksz szett kifejezetten gyerekeknek!

Az Ön gyermeke is a hiperaktivitás jeleit mutatja nap mint nap? Sportra adná gyermekét, de nincs ideje vinni, hozni? Szeretné, ha gyermeke több mozgásban venne részt a mindennapokban?

A Kensho gyerek boksz szett kifejezetten gyermekek számára készült és nagy segítséget nyújt abban, hogy minden testrészét megmozgassák a gyereknek. Kitűnő választás ez a játék szett, hiszen nem csak meglepetést tud okozni vele, de kondícióban is tartja a gyerekeket. Amennyiben az Ön gyermeke is szereti a küzdősportokat, ez az ajándék a lehető legjobb választás a számára. A szett tartalmazza a bokszzsákot, amely kb. 5 kg és 35 x 20 cm méretű, illetve 1 pár gyermek bokszkesztyűt is, amely igény szerint választható 6, 8 vagy 10 uncia méretben. A mozgás és a sport nem csak a testet mozgatja meg a szellemet is, hiszen fegyelemre, tiszteletre és a megfelelő fókuszálásra is megtanítja a gyermekeket, így a lehető legjobb ajándék ez azon gyermekek számára, akik imádnak mozogni, de tanulni is szeretnek közben.

Forduljon webáruházunkhoz és szerezze be ezt a Kensho gyerek boksz szettet kedvező áron a jatek-webaruhaz.hu weboldalon, mert nálunk nem csak minőséget, de megfizethető árakat is talál. Nézzen szét akciós termékeink között, mert most számtalan termékünket kínáljuk a lehető legjobb árakon. Kifejezetten a sportosabb gyerekek számára is vannak termékeink, amelyek közé tartozik ez a Kensho gyerek boksz szett is, de más sportágból is tudunk számos terméket kínálni. Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal amennyiben kérdése lenne a +36 70 93 33 708 telefonszámon vagy írjon nekünk az info@jatek-webaruhaz.hu email címre. Készséggel állunk rendelkezésére bármilyen kérdésben, akár a termékkel, de akár a szállítással kapcsolatban is. Vásároljon nálunk és nem fogja megbánni!