Készüljön fel a rovarok elleni védelemre a tavasz közeledtével!

Habár egyelőre még meglehetősen hideg van odakint, azonban a tavasz egyre közeledik. A kellemes időt már sokan várják, azonban sajnos a rovarok is megérkeznek a tavasszal együtt, ezért érdemes időben tenni ellenük. Ennek egyik kiváló módja a szúnyogháló felszerelése.

A rovarok elleni védelemről ide kattintva tudhat meg bővebb információkat! Ma már többféle szúnyogháló áll rendelkezésre, így mindenki kiválaszthatja a számára leginkább megfelelő darabot. Ha az ablakra szeretne szúnyoghálót vásárolni, hogy a szellőztetés során se kelljen az otthonába tévedő rovarok miatt aggódni, akkor a fix keretes szúnyoghálók jelentik a legjobb választást. Ugyanakkor vannak kivételek, például, ha az emeleti ablakokra szeretne szúnyoghálót, akkor célszerű a rolós változatot preferálni. A keretes változat előnye, hogy fixált védelmet nyújt, amely például a fürdőszoba ablakokra tökéletes lehet, viszont a nappali ablakaira már nem feltétlenül, hiszen nem lehet tőle kihajolni az ablakon például viráglocsolás céljából. A rolós szúnyogháló előnye, hogy egy egyszerű kézmozdulattal könnyedén odébb lehet rakni, ha épp nincs rá szükség.

A nagyobb felületekre, például az ajtókra a toló szúnyoghálók jelentik a megoldást. Ezek a szúnyoghálók fix kerettel rendelkeznek, azonban oldalirányban el lehet őket tolni. Ezeket a típusú szúnyoghálókat csak nagyobb méretű ablakokhoz lehet használni, mivel a keret némi helyigénnyel rendelkezik. Természetesen abban az esetben is van megoldás, ha minden nyílászáróra egységes szúnyoghálót szeretne. A pliszé harmonikaszerűen nyitható, így helytakarékos és bármekkora felülethez ideális megoldás. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor látogasson el a petro-nyilaszaro.hu weboldalra és tájékozódjon!