Klíma tisztító a legjobb áron!

Klímatisztítás körülbelül évente egyszer ajánlott minden olyan autó esetében, amely rendelkezik klímával. A klímatisztító spray használatával újra egészségessé és kellemessé varázsolható a levegő autójában. Ilyen klímatisztító szereket rendelhet kedvező áron weboldalunkon, az alkatreszek.hu-n, amely 2014-ben megnyerte az Ország Boltja címet, tehát a megbízhatóság és a minőség garantált!

[wp_ad_camp_1]

Klíma tisztító autókhoz főleg akkor szükséges, amikor hosszú idő után újra bekapcsolja a klímát, és először büdös szagot érez. Ez a szag attól keletkezik, hogy a légkondicionálóból kicsapódik a nedvesség, amely tele van gombákkal és baktériumokkal, ezért olyan veszélyesek az otthoni légkondik is. A klíma megtisztításához használható a klíma tisztító spray, amely fertőtlenít is, így méltán közkedvelt. Egy másik alternatíva lehet a klíma tisztító hab, amelyet egy hosszú cső segítségével befecskendezünk az autóklíma csöveibe, és ez a hab vízzé válik egy idő után, tehát ajánlott bekapcsolni a légkondicionálót, hogy ki tudjon a víz száradni. A levegőtisztító spray-ket rendkívül egyszerű használni, csak kapcsolja be a legmagasabb fokozatra a klímát, a sprayt pedig be kell tenni az utastérbe és bekapcsolni, hogy így állandóan eressze majd a gázt.

Ezután zárja be az autó ajtaját körülbelül 10 percig, amíg a spray-ből kijövő gáz átjárja az egész utasteret és a klímát is. A végső lépés pedig a szellőztetés, és már készen is van a klíma tisztítás. Amennyiben többet szeretne megtudni erről a procedúráról, vagy alkatrész webáruházunkról szeretne bővebben olvasni, erre van lehetőség, csak látogassa fel weboldalunkat, az alkatreszek.hu-t. Ha kérdéseket szeretne feltenni alkatrészeinkkel kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen.