Komplett webtárhely szolgáltatás egyedi email fiókokkal és tárhellyel

Egy vállalkozás szerves részét képezi a weboldal. Ahhoz, hogy naprakész legyen és gyors, megfelelő méretű webtárhelyre van szükség, illetve folyamatos karbantartásra, s nem hátrány, ha a dolgozók számára saját email cím is készül, hisz ez már egy magasabb szintet képvisel, melyet az oldallátogatók is észrevesznek majd, s a pozitív visszajelzés biztosan nem marad el.

A wwh.hu által nyújtott komplett webtárhely szolgáltatás tökéletes választás a fent leírt kritériumok teljesítéséhez, ugyanis a webtárhely mellett a csomag tartalma még 5 db email fiók, s a levelezéshez szükséges tárhely is. Aki jártas egy kicsit ebben a témakörben, az tudja, hogy egy domain regisztráció nem alkalmas weboldal megjelenítésére, ha nincs hozzá egy tárhely. Így egy weboldal létrehozásának első lépései között mindenképpen szerepelnie kell a tárhely megtalálásának, és nem árt a dolgozók saját levelezési címéhez is társítani egy megfelelő méretű virtuális postaládát. A komplett webtárhely szolgáltatás teljes mértékben kielégíti egy weboldal üzemeltetője, s kollégái szükségleteit.

A wwh.hu csapata olyan csomagokat kínál, melyek kedvező áron rendelhetők meg, s egészen különleges szolgáltatásokat rejtenek. A komplett webtárhely szolgáltatás részét képezi az állandó felügyelet, karbantartás, a gyanús tevékenységek és a bosszantó SPAM-ek kiszűrése, a vírusellenőrzés és az adatok megőrzése érdekében történő biztonsági mentés, nem beszélve a díjmentes extrákról. A csomaghoz tartozó email fiókok pedig mobilon és asztali eszközön egyaránt kompatibilisek. A komplett webtárhely szolgáltatás megrendelésével rengeteg munkától kímélik meg magukat az ügyfelek. Egy rendkívül kedvező éves díj ellenében minden napra garantált a weboldal és a levelezési fiókok zökkenőmentes és gyors működése, folyamatos karbantartása, s a felmerülő hibák orvoslása. A wwh.hu oldalnál nincs felár a gyors szolgáltatásért! Amennyiben a jól menő vállalkozás kezdi kinőni a komplett webtárhely csomagot, további lehetőségek állnak rendelkezésre a tárhely növelésére, melyről részletesen a wwh.hu oldalon vagy az ügyintézőtől tájékoztatást kérve informálódhat. Rendelje meg mielőbb!