Környezettudatosság a mosás terén

Szerencsére egyre több ember érti meg a környezettudatosság fontosságát, illetve azt, hogy minden apróság számít, amivel kicsit is teszünk a környezetünkért. Ha szeretnél Te is tenni a környezetért, akkor érdemes a mosást is megreformálni, annak érdekében, hogy igazi zöld forradalmár legyél!

Folyékony mosószer, ami nem árt a környezetnek, ez a Cleanne! Ha számodra is fontos a környezettudatosság, akkor valószínűleg igyekszel több módon is csökkenteni ökológiai lábnyomodat, például szelektív hulladékgyűjtéssel, a víz pazarlás megszüntetésével, esetleg mérséklésével vagy a nejlon zacskók mellőzésével. Ha igazán elkötelezett vagy és az élet minden területén szeretnél tudatosabbá válni, akkor tedd zöldebbé a mosást is! A pH semleges Cleanne folyékony mosószer koncentrátummal a mosás is sokkal környezetbarátabb lehet. A Cleanne folyékony mosószer nem kíméli még a makacs foltokat sem, azonnal a bőrrel igazán gyengéd. Előzetes áztatásra sincs szükség ahhoz, hogy a makacs foltok eltűnjenek. Színes és fehér ruhák esetében egyaránt alkalmazhatod!

A Cleanne folyékony mosószer koncentrátum nem csak igazán hatékony, hanem emellett gazdaságos is. Ennek oka, hogy a hagyományos mosószerekhez képest fele akkora mennyiség is bőven elég a hatékony tisztításhoz. Ráadásul, ahogy már fentebb is említettük, áztatás nélkül is kifejti erejét a mosószer. Mindezt akár hidegebb vízben is. Gépi és kézi mosás esetén egyaránt kiválóan alkalmazható. Egy kupaknyi Cleanne folyékony mosószer öt-hét kiló ruha kimosásához elég. Ha csak fele ennyi ruhát mosol, tehát félig pakolod a gépet, akkor bőven elég fél kupaknyi Cleanne mosószer. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni a Cleanne folyékony mosószer kapcsán, akkor érdemes ellátogatni a webshop.cleanne.hu webáruházba!