Közeli reptér parkolás ingyenes transzferrel

Utazás előtt sokaknak problémát jelent a reptérre való kijutás. Sok holmival nem egyszerű és nem is túl kényelmes a tömegközlekedés, a taxi pedig nem túl olcsó. Viszont ha saját autóval érkezik az utazni vágyó, hová teszi le biztonságban gépkocsiját az utazása alatt?

Többé nem kérdés, a reptér parkolás egyszerűen megoldható a Nemzeti Reptéri Parkolóban. A szolgáltatóipar lényege, hogy kényelmessé tegye az emberek életét. S mi lehetne annál kényelmesebb, mint utazás előtt a saját kocsinkból kipattanva, ingyenes reptéri transzferrel eljutni a célterminálba, majd érkezéskor az autónkhoz? A nemzetiparkolo.hu oldalon könnyen lefoglalhatja autója számára a parkolóhelyet, mindössze néhány adatot kell kitölteni, mint: érkezés, távozás, járatszám, elérhetőségek és pár gépjármű adat. Ezután kiválasztható, hogy kültéri, beltéri vagy esetleg zárt teremgarázsban szeretné igénybe venni a reptér parkolás egyszerű lehetőségét. A parkoló mozgássérült parkolóval is rendelkezik.

A nemzetiparkolo.hu oldalon megtalálható extra szolgáltatások közül választva pedig olyan állapotban láthatja újra gépjárművét, mint amikor a szalonból gurult ki vele. A szolgáltatások bőségesek, kérhető többek között külső, belső takarítás és egyéb kiegészítők tisztítása, valamint javítása is. Ami mindenképp a közeli reptér parkolás mellett szól, hogy a garázs 0-24 órás védelem alatt áll, a terület kamerákkal őrzött, a kocsi kulcsok pedig egy rendőrségi riasztóval ellátott széfben kerülnek tárolásra. A nemzetiparkolo.hu rendkívül utazóbarát szolgáltatást nyújt. Reptér parkolás mellett szükség esetén ellenőrzik a bőröndök súlyát, s az utasokat közvetlen az induló szintre juttatják el a transzferjárművekkel, s mindezt rendkívül kedvező áron teszik. A költségeket pedig készpénzzel és bankkártyával is ki lehet egyenlíteni visszaérkezéskor. Tudja biztonságban személyautóját akkor is, ha távol van tőle!