Lökéshullám terápia a fájdalom ellen

A lökéshullám terápia rendkívül hasznos! A mozgásszervi betegségeket nem csupán fájdalomcsillapító krémekkel és tablettákkal lehet kezelni, hanem vannak egyéb módszerek, alternatívák, mint a lökéshullám terápia, mely megszünteti a fájdalmat és hozzájárul a gyorsabb regenerációhoz!

Lökéshullám terápia alkalmazásával elmúlik a fájdalom és gyorsabban visszanyerheti régi énjét! A lökéshullám készülék egy orvosi eszköz, melynek segítségével a mozgásszervi panaszok nagyon hatékonyan kezelhetők, ráadásul mellékhatások nélkül. A lökéshullám terápia során a készülék hanghullámokat bocsát ki, mely vérbőséget okoz az adott testfelületen. A hanghullámok hatására gyorsabban elszállítódnak a fájdalmas területről a gyulladást okozó lerakódott anyagok. A lökéshullám terápia alkalmas az akut és krónikus fájdalmat okozó betegségek kezelésére egyaránt. A lökéshullámokkal keltett energia a segíti a csontok, lágyszövetek, illetve az ínak regenerálódását. A kezelésnek köszönhetően beindul a szervezet öngyógyító folyamata. A kezelés elhúzódó hatású, így a kezelés befejezését követően is fennáll, a szervezet pedig sejtszinten gyógyul.

A lökéshullám terápia során először a szakember tapintással megjelöli a fájdalom területét, illetve a kezelendő területet. Miután a kontaktzselé szétterült, a lökéshullámokat bejuttatják a kezelt területre a készülék segítségével. A kezelés időtartama körülbelül hét-tíz perc. A kezeléseket kúraszerűen kell megismételni két-három naponta öt alkalommal. A lökéshullám terápia tökéletesen alkalmazható talpfájdalmak, csípőtáji sportsérülések, izomhúzódások, vállfájdalom, izomsérülések, sarkantyú és sarokfájdalom. Bővebb információkért látogasson el a kresak.hu weboldalra és tájékozódjon!