Mai névnap a mai-nevnap.hu weboldalon

A névnapokat szökőévente máshogyan ünnepeljük, hiszen ilyenkor be kell iktatnunk februárban egy úgynevezett szökőnapot 24-én, így a 24-ei névnapot 25-én ünnepeljük, 26-án pedig a 25-eit és így tovább egészen márciusig, akkor áll majd vissza a régi rend. A névnapokat nemcsak hazánkban ünneplik, hanem más népek is szívesen megemlékeznek a névnapokról, viszont mielőtt még felköszöntené ismerőseit mindenképpen nézzen utána annak, hogy az adott kultúrában ünnepelnek-e a névnapot.

[wp_ad_camp_1]

Mai névnap megtalálható a mai-nevnap.hu weboldalon, ezért ne habozzon, ha ön is többet szeretne megtudni a névnapokról és mondjuk meg szeretné tudni, hogy a saját neve mit jelent és milyen eredetű, akkor nem kell majd messzire mennie, hiszen weboldalunkon könnyen és gyorsan megtudhatja azt ráadásul a teljes névnaptárt is megtekintheti majd. Ma Emánuel névnap van, ami egy héber eredetű név, és azt jelenti: velünk az Isten. Magyarországon egy napon egyetlen névnapot szoktunk ünnepelni, de az is előfordulhat, hogy több névnap esik egy napra, viszont weboldalunkon csak a fő névnapot tekintheti meg, vagyis amiről mindenki tudja, hogy aznap ünneplik.

Weboldalunk nem kezeli a szökőéveket, ezért arra külön oda kell majd figyelni szökőév esetén. További részletekért és információkért mindenképpen megéri felkeresni weboldalunkat a mai-nevnap.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat a mai névnapról, valamint megtekintheti majd a tegnapi és a holnapi névnapokat is. Weboldalunkon lehetősége lesz majd elolvasni azt, hogy szökőévente hogyan ünnepeljük a névnapokat, és azt is megtudhatja, hogy más népek hogyan ünneplik ezeket. Ha szeretné átböngészni a teljes névnaptárt, akkor itt ezt is megteheti, és minden egyes névnapnak megtudhatja majd az eredetét és a jelentését is. Amennyiben tehát önt is érdeklik a névnapok, itt a helye nálunk.