Mi mosolytervezés folyamata a nyíregyházi Smile Design Centerben?

A tökéletes mosoly ma már senkinek sem lehetetlen, így bárkinek a hírességekéhez hasonló esztétikus, szabályos mosolya lehet. Ha már egy ideje kacérkodik a mosolytervezés gondolatával, akkor itt az ideje belevágni Nyíregyházán a Smile Design Centerben!

Mosolytervezés Nyíregyháza – Az egészséges fogak mellett manapság nagyon fontos az esztétikus mosoly is. A legtöbb ember jelen van valamilyen közösségi platformon, sőt akár egyszerre több felületen is. Mindenki igyekszik a legjobb énjét mutatni, különösen a külsőt illetően. Ehhez pedig az esztétikus mosoly is hozzátartozik. Smile Design Centerben a mosolytervezés szolgáltatás profi technológiák és eszközök alkalmazásával történik. Vannak programok, melyek képek alapján pár perc alatt tervezik a mosolyt, azonban ezek nem komolyan vehető felületek, a profi mosolytervezés ugyanis közel sem itt kezdődik. A Smile Design Centerben a mosolytervezés személyes konzultációval kezdődik. Ez azért fontos, mert a fogakról 3D panoráma röntgen vagy CT felvétel készül, illetve a szakorvos esztétikai és egészségügyi szempontból is felméri a fogak állapotát.

A következő lépés a fogak előkészítése. Erre azért van szükség, mert gyakran implantátum beépítésére vagy korona felhelyezésére lehet szükség. A beavatkozásoktól nem kell tartani, ugyanis a szakemberek modern érzéstelenítőt használnak. Ezt követően a mosolytervezésben az állkapocs-ízület diagnosztika következik. Ennek lényege, hogy a beépített fogazattal is kényelmesen tudjon harapni. A vizsgálatokat követően a magasan képzett fogtechnikus tervezi meg professzionális programmal, majd 3D nyomtatóval kinyomtatja a fogsort. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor mindenképp látogasson el a smiledesigncenter.hu weboldalra!