Minőségi csillagtérképek olcsón

Egy csillagnak az égen egy adott helyen és időben való elhelyezkedésére kiszámoljuk a csillag magasságát, az Ön által kiválasztott különleges pillanatának geolokációs és időkoordinátái alapján. Az égi mechanikában részt vevő komplex csillagászati ​​számítás biztosítja az egyes térképek nagy pontosságát és egyediségét.

[wp_ad_camp_1]

Csillagtérképek széles választéka várja a csillagokalatt.hu weboldalon ezért ne vesztegesse az idejét, keresse fel minket bátran és megtekintheti, hogyan is működnek ezek a csillagtérképek. Csillagtérképeink pontosságát csapatunk ellenőrzi. Ez segít megbizonyosodni arról, hogy valódiak-e, és elkerülhetőek a hamisítványok. Miután megvan az egyes csillagok helye az égen, megrajzoljuk az égi félteke sztereográfiai vetületét az összes látható csillaggal. Kísérletezéssel azt tapasztaltuk, hogy ez a bizonyos vetület a vizuálisan legszebb és legkönnyebben követhető térképet hozza létre. A csillagtérkép a látható ég vetületét mutatja a kardinális irányokkal (észak, dél, kelet, nyugat). Azok a csillagok, amelyek közel vannak a kör széléhez, a választott pillanatban közelebb voltak a láthatárhoz. Az egyes pontok mérete a csillag látszólagos nagyságát jelzi.

Ahhoz, hogy a térkép a maga szépségében teljes legyen, hozzáadjuk a galaxisunk, a Tejútrendszer látható határait, szintén a helyszínhez és az időhöz igazítva, hogy a térkép valóban különleges legyen. Ha még ennél is több részletet tudna meg a csillagtérképekről és megtekintené az árakat, a csillagtérképek rendelésének menetét vagy a csillagtérképek designjairól tudna meg többet, keresse fel bátran a csillagokalatt.hu weboldalt és itt minden leírást megtekinthet amire csak szüksége van. Weboldalunkra kattintva fellelheti elérhetőségeinket így kérdéseit is felteheti majd nekünk.