Minőségi Epson tintapatron kedvező áron!

Az irodai nyomtatóktól kezdve a legnagyobb és leggyorsabb termelési tintasugaras gépekig, van néhány közös tulajdonság, amely a különböző összetevőkből fakad. A „víz” messze a legelterjedtebb „hordozó”, amelyet világszerte használnak a tintasugaras tintákhoz – de sok más típusú összetevő is befolyásolja a tinta viselkedését.

Epson tintapatron rendelhető igen olcsón a best-toner.hu weboldalon, ezért keressen fel minket bátran és megtalálhatja a teljes patron készletet az árakkal együtt. A tinta esetében a legfontosabb a pigment diszperzió és a gyanta, amelyek a tinta végfelhasználási tulajdonságait adják. Ezeket szorosan követik a társoldószerek és a felületaktív anyagok, amelyek befolyásolják magát a nyomtatási folyamatot – például a szárítást. Az egyetlen legnagyobb ok, amiért a pigment felváltotta a festéket sok alkalmazásban, a fényállóság, más néven UV-fakulásállóság. A festékek erős színeket fejleszthetnek, de ezeknek a színeknek a telítettsége romolhat, ahogy a festék idővel vándorol, és hajlamosak az oxidatív károsodásra és a napfény miatti fakulásra. A nyomtatás állandósága fontos szempont a dokumentumok megőrzése szempontjából, és a pigment színezékek növekvő használata hozzájárult ahhoz, hogy a tintasugaras versenyezzen az elektrofotográfiával ebben a tekintetben.

A tintagyártás szempontjából a pigment színezékek előállítása több erőfeszítést igényel, mint egy festék esetében. Általában egy festék könnyen belekeverhető az alapba. A nehezebben oldódó színezékek esetében szükség lehet arra, hogy egy köztes oldatot folyadékként lemérjenek. A pigmentek esetében a nyersanyagport vivőanyagban kell diszpergálni, hogy a kívánt részecskeméretre lehessen őrölni. Az őrlési folyamat bonyolult és drága berendezéseket és több energiát igényel, mint a festék egyszerű bekeverése. Amennyiben többet tudna meg a tintákról nézzen be a best-toner.hu-ra.