Mixer beton a legjobb minőségben

Egy megfelelően megtervezett betonkeverék rendelkezik a kívánt betonmegmunkálhatósággal a friss betonhoz, valamint a megkövetelt betonhoz szükséges tartóssággal és szilárdsággal is rendelkezik. A keverék jellemzően 10-15 % cementet, 60-75 % aggregátumot és 15-20 % vizet tartalmaz. A sok betonkeverékbe beszívott levegő további 5-8 százalékot is igénybe vehet.

Mixer beton rendelhető a betonar.hu weboldalon méghozzá igen alacsony áron, tehát nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk és itt mindent megtalál ami érdekelheti. Szinte minden természetes víz, amely iható, és nincs kifejezett íze vagy szaga, használható betonkeverő vízként. A túl sok szennyeződés a vízkeverésben nemcsak befolyásolhatja a kötési időt és a beton szilárdságát, hanem kivirágzást, foltosodást, a vasalás korrózióját, térfogat instabilitását és csökkentett tartósságát is okozhatja. A betonkeverék specifikációi általában korlátokat szabnak a kloridoknak, szulfátoknak, lúgoknak és szilárd anyagoknak a keverővízben, kivéve, ha vizsgálatokat lehet végezni annak megállapítására, hogy a szennyeződés milyen hatással van a végső betonra. Bár a legtöbb ivóvíz alkalmas a beton keverésére, az adalékanyagokat gondosan választják ki. Az aggregátumok a teljes betontérfogat 60-75 százalékát teszik ki. A felhasznált adalékanyag típusa és mérete a beton végtermék vastagságától és rendeltetésétől függ

A viszonylag vékony épületszakaszok kis durva adalékanyagokat igényelnek, bár nagy gátakban legfeljebb 6 hüvelyk átmérőjű sódereket használnak. A paszta hatékony használatához kívánatos a szemcseméret folyamatos fokozatossága. Ezenkívül az adalékanyagnak tisztának és mentesnek kell lennie minden olyan anyagtól, amely befolyásolhatja a beton minőségét. Bővebb leírásért és még több információiért nézzen be a betonar.hu weboldalra, hiszen itt mindent megtalál.