Monitoring feladatok elvégzése

A Városfejlesztési Zrt. vállalja a városfejlesztési és városi rehabilitációs és települési rehabilitációs projekteket, akcióterületi terveket, megvalósíthatósági tanulmányokat, és azok végrehajtásának nyomon követését, a monitoring feladatok elvégzését, valamint a településtervezés szakmai támogatását bonyolult településfejlesztési, technikai és pénzügyi szempontok alapján.

Honlapunkon mindent megtudhat majd rólunk és szolgáltatásainkról is, ráadásul cégünk létrejöttét is megismerheti, tehát látogasson el hozzánk és nem fogja megbánni. Weboldalunkon a monitoringról is mindent megtudhat. A Városfejlesztés Zrt. a Ferencváros önkormányzatának többségi tulajdonosával együtt – a köz- és magánszektor együttműködésén alapuló operatív városi fejlődés modelljét alkalmazza a gyakorlatban a közép-európai döntéshozók és szakértők széles csoportjára, amely az operatív végrehajtással foglalkozik, valamint településfejlesztési és regionális fejlesztési ötletekkel. Ez a modell az alábbi előnyökkel rendelkezik: a nyilvánosság és a magánszektor együttműködésén alapul,

lehetőséget nyújt a városi fejlesztési intézkedések közös és hatékony finanszírozására, valamint képes jelentős helyi és regionális gazdasági növekedést előmozdítani a városfejlesztési projektek megvalósításával, valamint a kis- és középvállalkozások fejlődésének ösztönzésével.

Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni cégünkről, a városfejlesztésről, eddigi munkáinkról és szolgáltatásainkról, akkor mindenképpen keresse fel a varosfejlesztes.hu weboldalt és itt rengeteg hasznos információval gazdagodhat ami a városfejlesztést illeti. Ha netán kérdések merülnének fel a városfejlesztéssel vagy cégünkkel kapcsolatban, akkor vegye fel a kapcsolatot bátran barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +36 20 941 1234 telefonszámon és itt minden kérdését megválaszoljuk.