Monitoring feladatok elvégzése

A Városfejlesztési Zrt. vállalja a városfejlesztési és városi rehabilitációs és települési rehabilitációs projekteket, akcióterületi terveket, megvalósíthatósági tanulmányokat, és azok végrehajtásának nyomon követését, a monitoring feladatok elvégzését, valamint a településtervezés szakmai támogatását bonyolult településfejlesztési, technikai és pénzügyi szempontok alapján.

[wp_ad_camp_1]

Honlapunkon mindent megtudhat majd rólunk és szolgáltatásainkról is, ráadásul cégünk létrejöttét is megismerheti, tehát látogasson el hozzánk és nem fogja megbánni. Weboldalunkon a monitoringról is mindent megtudhat. A Városfejlesztés Zrt. a Ferencváros önkormányzatának többségi tulajdonosával együtt – a köz- és magánszektor együttműködésén alapuló operatív városi fejlődés modelljét alkalmazza a gyakorlatban a közép-európai döntéshozók és szakértők széles csoportjára, amely az operatív végrehajtással foglalkozik, valamint településfejlesztési és regionális fejlesztési ötletekkel. Ez a modell az alábbi előnyökkel rendelkezik: a nyilvánosság és a magánszektor együttműködésén alapul,

lehetőséget nyújt a városi fejlesztési intézkedések közös és hatékony finanszírozására, valamint képes jelentős helyi és regionális gazdasági növekedést előmozdítani a városfejlesztési projektek megvalósításával, valamint a kis- és középvállalkozások fejlődésének ösztönzésével.

Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni cégünkről, a városfejlesztésről, eddigi munkáinkról és szolgáltatásainkról, akkor mindenképpen keresse fel a varosfejlesztes.hu weboldalt és itt rengeteg hasznos információval gazdagodhat ami a városfejlesztést illeti. Ha netán kérdések merülnének fel a városfejlesztéssel vagy cégünkkel kapcsolatban, akkor vegye fel a kapcsolatot bátran barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +36 20 941 1234 telefonszámon és itt minden kérdését megválaszoljuk.