Num Noms – elképesztő illatú kis figurák

A Num Noms ajándék és cukiság egyben. A Num Noms termékeket kislányok számára készítik a gyártók és 4-5 éves kortól ajánlják.

[wp_ad_camp_1]

Num Noms egy olyan márka, amit a kislányok hamar megkedvelnek. A kislányok mindig is szerették a tükör előtt illegetni magukat édesanyjuk több számmal nagyobb cipőjében, felpróbálni a szintén nagy ruháit és persze kipróbálni kozmetikumait. A Num Noms márka is felfigyelt erre és úgy döntött, hogy megalkotja a gyermekek számára saját szépészeti eszközeit. A Num Noms Meglepetés szett nagy előnye, hogy sosem lehet tudni, hogy éppen mit rejt a csomagolás. A benne található apró gyűjthető kis illatos figurák tortatartó formában érkeznek. Az aranyos babák hajkoronája cserélhető, valamint rengeteg különféle figura gyűjthető össze. A Num Noms másik érdekes terméke a Titkos smink meglepetés, amiben szintén aranyos mini figurák találhatók. Azonban ezek nem csak egyszerű figurák, hiszen kozmetikumokat rejtenek magukban. Mivel a figurák zárhatók, ezért bárhová magával viheti a gyerek. A kozmetikumok egytől-egyig gyermekbarát termékek, így egyáltalán nem egészségkárosítók.

A Num Noms tehát megadja a lehetőséget, hogy a gyerekek kipróbálják a kozmetikumokat, azonban mindezt az egészség szem előtt tartásával. A Num Noms meglepetés termékei egytől-egyig egészséges barátok. A Num Noms Meglepetés szett és a Titkos Smink meglepetés megtalálható a jatek-webaruhaz.hu weboldalon, ahol további kiváló minőségű termékekre, játékokra is bukkanhat. A Num Noms termékeket a gyártó négy-öt éves kortól ajánlja a gyerekek számára. Látogasson el Ön is a jatek-webaruhaz.hu weboldalra bővebb információkért és tekintse meg a Num Noms nagyszerű termékeit, valamint nézzen körül a webáruházban, higgye el megéri!