Office 365 megoldások KKV-k számára!

A Microsoft által üzemeltetett felhő alapú szolgáltatást Office 365-ként ismerhették meg mindazok, akik eddig igénybe vették. A KKV-k számára nemcsak könnyed munkavégzést, de üzleti hatékonyságot is kínál egyben.

[wp_ad_camp_1]

Az Office 365 alkalmazáscsomag erőssége a felhő-szolgáltatásként elérhető szerver-szolgáltatásban rejlik, amely igazán megkönnyíti minden KKV életét a mindennapokban. Az Office 365 biztosítja a szükséges irodai- és csoportmunka-szoftvereket havidíjas előfizetés formájában, amely segítségével Ön és az összes alkalmazottja könnyed hozzáférést kapnak a Microsoft Office új verzióihoz számos eszközre szinkronizálva. Az Office 365 felhő alapú szolgáltatás azonban több mint egy szövegszerkesztő vagy táblázatkezelő program, kimagaslóan jó szolgáltatást nyújt az üzleti levelezés, a fontos üzleti dokumentumok megosztása és az online értekezletek területén is. Bárhol is legyenek az egyes munkatársaik a világon a nap 24 órájában elérhetik a dokumentumokat, így hatékony és gyors a kollégák közötti együttműködés. Ez egy olyan megoldás, amelyben egy harmadik fél üzemelteti a szükséges hardvereket és szoftvereket, hogy Önnek és vállalkozásának csak a munkára kelesen összpontosítania.

Forduljon szolgáltatásunkhoz bizalommal, mert az Office 365 üzleti csomagunkban elérhető alkalmazások segítségével most a munkatársak hatékonyságára és produktivitására törekedhet vállalkozása. Ha Önnek is fontos a vállalkozása teljesítményének folyamatos növekedése mindenképpen vegye igénybe szolgáltatásaink egyikét. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 880 4400 telefonszámon vagy írjon nekünk az info@kvazar.cloud email címre, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen felmerülő kérdésről is legyen szó!