Opi gél lakk rendelés online webáruházból

A gél lakkot néha Shellacnak hívják, ami nem teljesen pontos, mivel a Shellac a CND márka termékcsaládja. Folyékony konzisztenciájú, hasonló a hagyományos lakkhoz. Azonban a többi, nálunk kapható Opi gélhez hasonlóan ezt is UV- vagy LED-fény alatt kell 30 másodpercig kikeményíteni.

Opi gél lakk rendelés a probeauty.hu weboldalon érhető el, tehát keressen fel minket bátran és megtekintheti teljes készletünket, hogy megtalálhassa azt az Opi körömlakkot, amit keres. A géllakk a legvékonyabb rétegeket viszi fel a többi zseléhez képest, és emiatt nem ad semmilyen szilárdságot a természetes körömnek. Ez csak egy hosszabb ideig tartó, elkenődésmentes körömszín. Felvihető közvetlenül a természetes körmökre, vagy kemény zselé vagy lágy zselé fölé. Nem titok, hogy a gél lakk sokkal tovább tart, mint a szokásos megfelelője. Ha egy kis időt szeretne megtakarítani – igen, a géllakk nem igényel rendszeres simítást – akkor a géles manikűr a megfelelő út. Mivel a géllakk nem kezd el száradni, amint elhagyja az üveget, így sokkal több ideje van játszani vele, amikor festi a körmeit. Ez azt jelenti, hogy kiegyenlítheti a csíkokat vagy kitöltheti a hiányosságokat anélkül, hogy a fedés foltosnak tűnne. A gél lakk is sokkal fényesebb, mint a hagyományos lakk, így a végső megjelenés nem csak sima, de szuper fényes is. Körülbelül 15-30 percbe telik, amíg a normál körömlakknak megszűnik a ragacsos érzete. De tudta, hogy a körömlakknak 24 órára van szüksége, hogy teljesen megszáradjon?

Gél lakk esetén a leghosszabb idő, ami a köröm megkötésének kell, az egy perc. Ha a körmei természetesen gyengék, a géllakk extra védelmet nyújt számukra. Természetesen ez csak akkor érvényes, ha ténylegesen viseli a lakkot – gondoljon rá úgy, mint egyfajta pajzsra. Amikor eltávolítja a zselés manikűrt, nagyon gyengédnek kell lennie, hogy ne sértse meg vagy ne gyengítse tovább a körmöket. További részletekért és bővebb leírásért kattintson a probeauty.hu weboldalra.