Óriási szendvicspanel kínálat várja online!

Lakó- és kereskedelmi építési projektekhez egyaránt modern megoldás, a szendvicspanelek olyan összetett elemek, amelyek padlók, falak és tetők építésére használhatók. A szigetelt paneleknek is nevezett szendvicspanelek egy szigetelőrétegből, az úgynevezett magból állnak, amely két szerkezeti réteg közé kerül.

Szendvicspanel kínálat várja a Szendvicspanel.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk ha önnek is szüksége lenne egy szendvicspanelre projektjeihez. Bár a szendvicspanelek az 1970-es évek óta népszerűek a kereskedelemben a hagyományos favázas épületekhez képest kiváló hőteljesítményük, energiahatékonyságuk és tartósságuk miatt, a szigetelt panelek ötlete valójában már az 1930-as évekre nyúlik vissza. Az építőanyagok fejlődésének köszönhetően a szendvicspanelek nagy utat tettek meg korai prototípusaiktól. Napjainkban ezek a panelek úgy tervezhetők, hogy ellenálljanak a különféle belső és külső körülményeknek, így bel- és kültéri használatra egyaránt kedvelt választássá válik – vagyis falak, homlokzatok, mennyezetek és tetőrendszerek esetében egyaránt.

Manapság a legnépszerűbb maganyag az expandált polisztirol (EPS), extrudált polisztirol (XPS), poliizocianurát (PIR), poliuretán (PUR), ásványgyapot (MW). Bár minden anyagnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, a PIR és PUR magok általában jobban ellenállnak a víznek és a tűznek, mint az EPS vagy XPS magok, és tartósabbak, mint az ásványgyapot vagy más anyagok. A mag mindkét oldalán található táblák is többféle változatban kaphatók, a legnépszerűbbek a fémlemez, az alumínium, az OSB, a rétegelt lemez, a szálcement vagy a magnézium-oxid (MgO).  Bővebb leírásért és rendelésért kattintson még ma a Szendvicspanel.hu weboldalra, weboldalunkon pedig megtekintheti majd elérhetőségeinket is.