Playmobil játékok kedvező áron rendelhetők!

A Playmobil játékok és készletek elsősorban a gyerekeket célozzák meg. A figurákat és a hozzájuk tartozó kiegészítőket 2 éves kortól játszó gyermekek számára tervezték, mivel ötletesek és aktívan részt vesznek a történetek kialakításában. Annak ellenére, hogy a játékgyűjtőket is nagyon érdekli a történetek létrehozása a Playmobil-termékekkel, ennek a márkának az első számú rajongója továbbra is gyerek.

Playmobil játékok elérhetőek a jatekkocka-webaruhaz.hu weboldalon kedvezményes árakkal és folyamatos akciókkal, tehát keressen fel minket és megtalálhatja szuper playmobil kínálatunkat. A Playmobil egy olyan márka, amely kizárólag gyermekbarát játékokat kínál, amelyek kellemes rálátást biztosítanak a világra, amelyben él. Ezeket a 7,5 cm magas, mosolygós arcú műanyag figurákat a német Brandstätter Group gyártja 1975 óta. Hans Beck egy német feltaláló, akit a „Playmobil atyjának” tartanak, három évet töltött, 1971 és 1974 között kutatásokkal és tesztelte a prototípusokat, amelyek gyorsan a világ egyik legnépszerűbb játékává váltak. A Playmobil ötlete mindig az volt, hogy olyan rugalmas műanyag játékot biztosítson, amely eléggé ösztönzi a gyermekek fantáziáját anélkül, hogy túlságosan bonyolulttá tenné a játékot.

A Playmobil inkább időtálló arculattal rendelkezik, és nem támaszkodott annyira a külső trendekre, mint a Lego. Stratégiájuk nem az volt, hogy népszerű licenceket vásároljanak, hanem hogy a szülők gyermekeikhez hasonló játékokat találjanak gyermekeiknek. A Playmobil gyors sikert aratott, és engedélyt kapott és forgalmazott a helyi gyártók révén Latin-Amerikában és Európában. A Mattel és Schaper az 1980-as években mutatta be a Playmobilt az Egyesült Államokban. Ma a Playmobil fő gyárai Németországban, Spanyolországban, Csehországban és Máltán találhatók, és a világ minden tájára exportálják őket. További részletekért és játék rendelésért nézzen be a jatekkocka-webaruhaz.hu weboldalra.