Prémium fagyasztó szekrény azoknak, akik értékelik a minőséget!

A Liebherr márka a hűtőszekrények és fagyasztó szekrények legmagasabb fokát képviselik. Ezek nem egyszerű hűtőszekrények és fagyasztó szekrények, hanem olyan készülékek, amelyekkel a fagyasztás teljesen újra értelmezhető. Az alábbiakban eláruljuk, milyen előnyökkel jár, ha a Liebherr termékét választja!

Fagyasztó szekrény vásárlása nem olcsó mulatság, ugyanakkor azt javasoljuk, hogy ha teheti, akkor ne csak az árat nézze, hanem egyéb szempontokat is vegyen figyelembe. Nem szabad elfelejteni, hogy a fagyasztó szekrény azon készülékek közé tartozik, melyeket hosszú időre szokás választani. A Liebherr termékeit az energiatakarékosság és a tágas, ésszerű elrendezés jellemzi. Ugyanakkor további plusz, hogy a Liebherr olyan innovatív technológiákat alkalmaz készülékei gyártásánál, melyeknek köszönhetően minőség tekintetében termékei az élvonalba tartoznak. Ilyen technológia az úgy nevezett automatikus SuperFrost funkció, amelynek köszönhetően energiatakarékosan és egyszerűen tudja lehűteni az ételeket. A SuperFrost funkció lényege, hogy a fagyasztó szekrény belső hőmérséklete nagyon gyorsan hűl le mínusz harminckét fokra.

Ennek előnye, hogy a gyors mélyhűtés során a gyümölcsök és zöldségek vitamintartalma nem vész el. Ha a rekeszekben teljesen megfagytak az ételek, de legkésőbb hatvanöt óra múltán az automatikus funkció visszavált normál üzemmódra. Ezzel a fagyasztási móddal sokkal több energiát lehet megtakarítani, mint a hagyományos fagyasztási móddal. A FrostSafe rendszernek köszönhetően a Liebherr fagyasztó szekrények extra magas tárolóegységekkel rendelkeznek. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, valamint megtekinteni a széleskörű kínálatot, akkor látogasson el a premiumhuto.hu webáruházba!