Profi asztalos marógép barkácsolók számára is

A Bosch cég által gyártott, barkácsolóknak szánt POF 1200 AE és POF 1400 ACE asztalos marógépek a különösen precíz munkavégzésre tökéletesen alkalmasak, valamint új mércét állítanak a teljesítmény, a felhasználói kényelem és a kedvező ár tekintetében is. Mind a két asztalos marógép 1200 W-os, illetve 1400 W-os teljesítményfelvételével gyors és pontos munkavégzést tesz lehetővé.

[wp_ad_camp_1]

A POF 1400 ACE modell drágább a POF 1200 AE készüléktől, de erről nem is csak a nagyobb teljesítmény-felvételben különbözik, hanem emellett még konstans elektronikával és lágy felfutással is felszerelték tervezői. A POF 1400 ACE asztalos marógép rendelkezik egy 0,1 mm-es skálázású marási mélység finombeállítóval, amely még lesüllyesztett készülék esetén is lehetővé teszi a pontos beállítást felhasználói számára. Adott a két fénydiódás beépített lámpa is, ami munkadarab tökéletes megvilágítását szolgálja.

Asztalos marógép
Asztalos marógép

A kiváló POF 1200 AE és a POF 1400 ACE asztalos marógépek egy SDS gyorscserélő rendszerrel is fel vannak szerelve, amely segítségével szerszám nélkül, bajonettel lehet cserélheti a másoló hüvelyt ezen készülékekben. Fontos kiemelni, hogy a stabil alumínium talplemez műanyag vezetőpapucsa még az érzékeny fa felületeken sem hagy nyomot. Mivel ezen asztalos marógépek nagy és ergonomikus kialakítású dupla fogantyúkkal rendelkeznek, így remekül kézreálnak, könnyedén és kényelmesen használhatóak.

Végezetül meg kell említeni, hogy ezen asztalos marógépek a gyorsszorító karnak köszönhetően bármilyen pozícióban egyszerűen, pontosan rögzíthetőek, valamint mind a két modell esetében széria felszereltség a gyors marófej cserét segítő tengelyrögzítés és a több fokozatú revolver-mélységütköző is. Mindemellett az átlátszó porvédő még marás közben is tökéletesen szabad rálátást enged a szerszám csúcsára.