Pula városa is Önre vár!

Pula városa szebbnél szebb látnivalókkal vár minden kedves turistát, ilyen látnivaló az amfiteátrum, a Sergius-diadalív, a Szent Mária-Formosa kápolna, Szent Ferenc Temploma valamint a Herkules kapu is, emellett pedig egy gyönyörű tengerparttal rendelkezik, amit szintén érdemes megtekinteni ha idén Pula városában szeretne nyaralni. Pula teljes leírását megtalálhatja weboldalunkon.

[wp_ad_camp_1]

Pula városa vár minden olyan turistát, aki csodás helyeket szeretne látni valamint történelmi épületeket is meglátogatna a pihenés és szórakozás mellett. Pula bővebb információit megtalálhatja a horvatorszagnyaralas.hu weboldalon ahol a legolcsóbb  Pulai szállásokat is megtekintheti majd. Pula legismertebb látnivalója a hatalmas római amfiteátrum. Az ellipszis alakú épület 23 000 nézőt képes befogadni és az építmény hosszabbik tengelye 132 méter, a rövidebb tengely pedig 105 méteres. Mivel az amfiteátrum egyik része a domboldalra épült, ezért a szárazföldön fekvő oldala két szinttel rendelkezik, a tenger felőli viszont már hárommal, mert az amfiteátrum bejárata ezen az oldalon van. A Herkules-kapu a legrégibb történelmi emlék a városban amely a Kr. e. 1. századból származik, tehát ha a történelmi látnivalók miatt indul nyaralni, akkor Pula városában nem fog csalódni.

Ha még ennél is több információt és részletet szeretne megtudni Puláról, annak látnivalóiról és nevezetességeiről, mindenképpen keresse fel a horvatorszagnyaralas.hu weboldalt és itt mindent megtudhat a városról amire csak kíváncsi. Weboldalunkra kattintva a Pulai szállásokról is többet tudhat meg és megismerheti a város legolcsóbb szállásait is. Látogasson el Pulára, hiszen itt lesz majd látnivaló és elfoglaltság az egész család számára, ezért nem fogja megbánni ha idén Pulán nyaral.