Pula városa is Önre vár!

Pula városa szebbnél szebb látnivalókkal vár minden kedves turistát, ilyen látnivaló az amfiteátrum, a Sergius-diadalív, a Szent Mária-Formosa kápolna, Szent Ferenc Temploma valamint a Herkules kapu is, emellett pedig egy gyönyörű tengerparttal rendelkezik, amit szintén érdemes megtekinteni ha idén Pula városában szeretne nyaralni. Pula teljes leírását megtalálhatja weboldalunkon.

Pula városa vár minden olyan turistát, aki csodás helyeket szeretne látni valamint történelmi épületeket is meglátogatna a pihenés és szórakozás mellett. Pula bővebb információit megtalálhatja a horvatorszagnyaralas.hu weboldalon ahol a legolcsóbb  Pulai szállásokat is megtekintheti majd. Pula legismertebb látnivalója a hatalmas római amfiteátrum. Az ellipszis alakú épület 23 000 nézőt képes befogadni és az építmény hosszabbik tengelye 132 méter, a rövidebb tengely pedig 105 méteres. Mivel az amfiteátrum egyik része a domboldalra épült, ezért a szárazföldön fekvő oldala két szinttel rendelkezik, a tenger felőli viszont már hárommal, mert az amfiteátrum bejárata ezen az oldalon van. A Herkules-kapu a legrégibb történelmi emlék a városban amely a Kr. e. 1. századból származik, tehát ha a történelmi látnivalók miatt indul nyaralni, akkor Pula városában nem fog csalódni.

Ha még ennél is több információt és részletet szeretne megtudni Puláról, annak látnivalóiról és nevezetességeiről, mindenképpen keresse fel a horvatorszagnyaralas.hu weboldalt és itt mindent megtudhat a városról amire csak kíváncsi. Weboldalunkra kattintva a Pulai szállásokról is többet tudhat meg és megismerheti a város legolcsóbb szállásait is. Látogasson el Pulára, hiszen itt lesz majd látnivaló és elfoglaltság az egész család számára, ezért nem fogja megbánni ha idén Pulán nyaral.