Roll up – a legnépszerűbb reklámozási eszköz

„Precíz munka remek nyomtatási minőség, biztosan hozzájuk fogok fordulni ezentúl is nyomtatás ügyben!” Ez csupán egyik elégedett ügyfél véleménye a Profireklám reklámkészítő cégről. A Profireklám már 8 éve készíti a legkiválóbb minőségű reklámozó holmikat. Ha minket választ biztosan nem fog csalódni.

[wp_ad_camp_1]

A roll up féle reklámozás egy nagyon célszerű módszer kiállításokra, vagy éppen céges vásárokra. Hisz egy hordozható plakátról van szó, melyhez stabil összecsukható lábak tartoznak. Ezt a plakátot bárhol felállíthatja. A roll up az egyik legnépszerűbb kiállítási reklámeszköz. A Profireklámnál való roll up rendelés pedig a leginkább kedvező önnek, mivel nálunk országosan a legjobb árakat találja. Sőt, kedvezményekkel is mindig szolgálunk, 5 roll up megrendelése felett például egyedi ajánlatot is kérhet. A nálunk készült roll up reklámeszköz a legkiválóbb minőséget nyújtja Önnek. A roll up szerkezetbe belefűzzük a kész nyomatot, ez egy speciális film, mely egy kiváló fényes anyag. Ennek az anyagnak köszönhetően az élénk színek is remekül fognak mutatni roll up reklámeszközén, ezzel még több tekintetet odacsalogatva. Válassza hát a leglátványosabb és legpraktikusabb reklámeszközt a Profireklámnál és garantáltan nem fog csalódni!

Nálunk többféle reklámeszközt is megrendelhet: plakátokat, matricákat, stb.. De az egyik legnépszerűbb ilyen holmink a roll up, melyet nagyon praktikusnak és hasznosnak fog találni. Amennyiben Ön is úgy gondolja, hogy egy roll up reklámeszköz igazán eredményessé tehet bármilyen előadást, vegye fel a kapcsolatot velünk még ma! Írjon nekünk az info@profi-reklam.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a 0036 1 232 42 46-os telefonszámon! További információkat és árajánlatainkat megtalálja a honlapunkon, a plakat-matrica.com címen.