Romániai vadászat a legjobb árakkal!

A világ legnagyobb zerge alfaja, a Kárpát zerge a Kárpátokban őshonos. A zerge vadászatok nagyon sok sétát és mászást igényelnek, lélegzetelállító kilátással jutalmazva a vadászt, ezért megéri küzdeni, ha Romániában szeretne vadászni.

[wp_ad_camp_1]

Romániai vadászat vár mindenkire a lehető legjobb áron a moonlighthunting.eu weboldalon, ahol néhány kattintással jelentkezhet a romániai vadászatra.  A távoli Kárpátok vörös szarvasai átlagosan nagyobbak, mint a nyugat-európai vörös szarvasok, és Románia az eddigi legnagyobb szarvasbikákat produkálta. Ezek a szarvasbikák szabadon tarthatók, így teljesen legálisan vadászhatók. A farkasállomány Romániában erős, ősszel és télen vadászhatók nyomkövetéssel, üldözéssel, hívással stb. Románia a szárnyasok paradicsoma is. A Fekete-tenger közelében fekvő Duna-delta régióban rengeteg liba, fácán, kacsa, fürj és sok más vadmadár él. Nem nehéz lőfegyvert vinni Romániába, de a részleteket előzetesen egyeztetnie kell a szakembereivel. Meghívólevelet kell beszereznie szaküzletétől, ennek megadásához előzetesen meg kell adnia a puska és a lőszer összes adatait, rendelkeznie kell érvényes vadászati engedéllyel a hazájában, és igazolnia kell nemzetközileg érvényes egészségbiztosítási kötvényét (vadászati baleset esetén).

Vadásszon erős és különleges szarvasokra, zergékre Románia gyönyörű vidékén. Mindent megteszünk azért, hogy felejthetetlen vadászati élményt nyújtson Önnek. Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. Ha bővebb leírást olvasna a romániai vadászatról, vagy megtekintené az árakat, nem kell mást tennie, mint ide látogatni a moonlighthunting.eu weboldalra, ahol a vadászat előnyeiről is többet tudhat majd meg.  Weboldalunkon megtalálhatja elérhetőségeinket, így bármikor felveheti velünk a kapcsolatot, ha kérdései lennének.