Sofőr állás a BHS-nél

BHS trans állás: A fenntarthatóság és a környezettudatosság kiemelt szerepet játszik a BHS Trans életében; az általunk vásárolt új járműveknek tehát EURO 6 motorjaik vannak a legjobb fogyasztási és kibocsátási mutatókkal. Vezetési és elméleti képzésekkel fejlesztjük járművezetőink szakmai kompetenciáit annak érdekében, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi előírásoknak.

[wp_ad_camp_1]

Sofőr állás vár minden kedves érdeklődőt a BHS trans-nál a soforallasok.com weboldalon tehát megéri benézni hozzánk ha többet tudna meg rólunk és állásainkról. Járműveink az idő 90% -ban „ECO” üzemmódban közlekednek, sok üzemanyagot megtakarítva. Beruházásainkat és kapacitástervezésünket fenntartható és környezettudatos gondolkodásmóddal hajtjuk végre, szem előtt tartva a jövő generációit. Az ökológiai lábnyom csökkentése érdekében folyamatosan képezzük és ellenőrizzük kollégáinkat, hogy a mindennapi működés során betartsák a legszigorúbb emissziós előírásokat. Társaságunk a kezdetek óta kiemelt figyelmet fordít az innovatív informatikai fejlesztésekre. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy pontos és hatékony adatjelentési rendszereket biztosítsunk Ügyfeleink számára. Naprakész teljesítménymutatókat, értékeléseket biztosítunk, amelyek megalapozzák a közös gondolkodást és fejlődést.

Társaságunk első önálló üzleti egysége, amely folyamatos fejlesztésének köszönhetően évente új járművásárlást tesz lehetővé. Ügyfeleink 1–24 tonnás kapacitású járműveinkre támaszkodnak az eseti szállításoktól a dedikált szolgáltatásokig. A megrendelések 90% -át saját flottánk segítségével hajtjuk végre, hogy garantáljuk a legmagasabb minőségi követelmények teljesülését. Az élvonalbeli jármű-informatikai és felügyeleti berendezésekkel új perspektívákat nyitunk meg partnereink előtt a logisztikai folyamatok hatékonysága, biztonsága és pontossága tekintetében. További részletekért nézzen be a soforallasok.com weboldalra.